Copy
www.virtobreukelen.nl
Klik hier voor browser-versie

NIEUWSBRIEF
Turn- en Sportvereniging Virto Breukelen
 
[ September 2015 ]
Nieuwe indeling woensdag-middag!
De recreatie-turnen groep van 6/7-jaar op woensdagmiddag begon aan de volle kant te worden. Om iedereen de aandacht te kunnen geven die zij/hij verdient, hebben we besloten een extra uur te starten voor deze leeftijds-categorie. Het extra uur is op woensdag-middag van 16.00 tot 17.00 uur.

Mocht deze nieuwe tijd beter uitkomen is het mogelijk te verschuiven. Zou u dit dan door willen geven door een email te sturen naar: virtobreukelen@gmail.com. Bevalt de huidige tijd (woensdag 14.00-15.00 uur) goed, dan verandert er niets!

De 2 springuren zijn samengevoegd naar 1 uur, omdat het 2e springuur niet vol genoeg was om gezellig les te geven. Uiteraard zal er in het springuur zo les gegeven worden dat het voor alle niveaus een leuke les is.

Het nieuwe lesrooster van de woensdagmiddag wordt
vanaf 30 september:
14.00-15.00 uur: Recreatie turnen 6-7 jaar
15.00-16.00 uur: Recreatie turnen 7-8 jaar
16.00-17.00 uur: Recreatie turnen 6-7 jaar
17.00-18.00 uur: Springuur
Komt allen: Gym-In 21 oktober 14.00-16.00
Zin om in de herfstvakantie lekker te komen klimmen, klauteren, zwaaien & springen? Kom naar de Gym-In op
21 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de gymzalen van het Kikkerfort; een gezellige middag voor alle basisschoolgaande kinderen (leden en niet-leden).

Deelname is € 3 per kind;
Hiervoor krijg je: een leuke sportieve middag, iets te drinken,
een lekkere versnapering
, kleurplaat en diploma

Neem je vriendinnetjes en vriendjes mee!

Opgeven
Kan via de website www.virtobreukelen.nl/gym-in of e-mail virtobreukelen@gmail.com. Meld je snel aan (voor 18 oktober), want VOL = VOL.

De Gym-In wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.
Grote Clubactie: Steun Virto!

Ook dit jaar doet Virto weer mee met de jaarlijkse Grote Clubactie. Virto kan wel een extra steuntje in de rug gebruiken. We willen zoveel mogelijk loten verkopen om de kapotte toestellen voor alle lessen te kunnen repareren en nieuw materiaal aan te schaffen wat nodig is om het brede aanbod lessen te kunnen blijven geven.

Online lotenverkoop
Naast onze enthousiaste turnsters die langs de deuren zullen gaan kunnen loten dit jaar ook digitaal gekocht worden:
Bekijk de Virto actie-pagina
Maak kans op mooie prijzen & steun tegelijk onze club!!

Superlot
De club nog harder steunen? Het is dit jaar ook mogelijk een Superlot te kopen. Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en is dé manier om de winkans op prijzen van de Grote Clubactie-loterij enorm te vergroten. Daarnaast is het een fijn extraatje voor Virto. Een Superlot kost € 150. Interesse? Laat het weten via virtobreukelen@gmail.com. Als bedrijf een superlot kopen? Dan vermelden we dat natuurlijk op de Virto website met een link naar de website van het bedrijf!

Nieuws

Virto gaat gastlessen verzorgen op Breukelse basisscholen

In de 2 weken voor de herfstvakantie worden er door Virto op verschillende Breukelse basisscholen gastlessen verzorgd door onze enthousiaste trainsters! Het kan dus zomaar dat je zoon/dochter een Virto gymles op school krijgt.

Nieuwe assistenten!

Mogen wij aan u voorstellen: Lisette & Senna, 2 nieuwe assistenten van Virto! Lisette gaat Annette ondersteunen op de maandag bij de grotere recreatie-meisjes en Senna op de woensdag bij de jongste recreatie-groepen van Melanie. Meiden, top dat jullie komen helpen en veel plezier in de zaal!

Vele handen maken licht werk!

Gezocht: Snelle type-handen!

Op dit moment worden door de leden van Virto volop grote clubactie-loten verkocht. De eerste volle boekjes zijn al ingeleverd. Alle informatie uit deze boekjes moet handmatig ingevoerd worden. Hiervoor zoeken we wat snelle type-handen. Heb je een uurtje over? Invoeren kun je doen op moment en plek dat het jou uitkomt! Laat het weten via de mail op virtobreukelen@gmail.com

Vele handen maken tenslotte licht werk!

 
Contributie facturen
Sinds dit seizoen werken we voor de contributie met facturen per mail om je beter op de hoogte te houden van het bedrag wat we gaan incasseren. Helaas zit er in de software van de KNGU een bug, waardoor enkele leden de factuur dubbel in de mailbox ontvangen. De KNGU kan dit helaas niet snel oplossen. De factuur wordt wel maar 1x geïncasseerd. Dus als u een dubbele factuur ontvangt of ontvangen heeft: Namens de KNGU, onze excuses!
Virto agenda:
19 t/m 25 oktober: Herfstvakantie - Geen reguliere lessen
21 oktober: Gym-In > Meld je aan!
Hartelijke groet,
Bestuur en TC Virto
 
Voor vragen en info, mail:
virtobreukelen@gmail.com
 
Uitschrijven van de lijst    uw gegevens aanpassen