Copy
GO NEWS |  WEEK 43 - 2015
View this email in your browser
  

Ongetwijfeld bent u bekend met het feit dat wij al jarenlang een zeer goede relatie onderhouden met het merk Panasonic. Per direct breiden we het portfolio verder uit met de toevoeging van een reeks professionele displays en projectoren. Daarnaast hebben we, speciaal voor u, een knallende introductie-actie (klik hier) in petto. Lees snel verder!

“Als Exertis GO Connect streven we naar het kunnen bieden van totaaloplossingen waarbij alle benodigde onderdelen bestaan uit hoogwaardige producten van de best denkbare kwaliteit. De Panasonic Pro Displays en Projectors zijn daarom een welkome aanvulling op ons overige high-end AV-assortiment”, aldus Robin Smit van Exertis GO Connect. 

Ben Moors van Panasonic voegt eraan toe: “Exertis GO Connect is in staat om haar klanten een extra toegevoegde waarde te bieden met de audiovisuele producten van Panasonic. Door oplossingsgericht mee te denken kunnen zij, met onze reeks high-end displays en projectoren, perfect inspelen op alle denkbare wensen en behoeften van potentiële klanten.”

Panasonic professionele displays


Panasonic biedt een breed scala aan professionele schermen voor elke bedrijfssituatie of -omgeving. Schermen van Panasonic staan garant voor haarscherpe beelden met ongeëvenaarde helderheid en detaillering. Met modellen die geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten zijn de robuuste professionele schermen geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ga naar http://business.panasonic.nl/visual-system/producten-en-accessoires/professionele-schermen voor meer achtergrondinformatie.
 
Klik hier voor de Panasonic Pro Display prijslijst!
 

Panasonic professionele projectoren

 
Of uw klant op zoek is naar een hoge-resolutie projector voor grote zalen of naar een video-projector voor kleine ruimtes, Panasonic bestrijkt het hele spectrum en biedt het breedste scala van projectoren op de markt. De uitgebreide reeks van projectoren is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en omgevingen. Meer informatie vindt u op http://business.panasonic.nl/visual-system/producten-en-accessoires/projectoren.
 
Klik hier voor de Panasonic Projectors prijslijst!

Panasonic AV introductie-actie


Gaat u voor een knalfeest? Zorgt u voor een kleurrijke hemel? Of misschien wel allebei? U kunt nú al uw vuurwerkpakket voor dit jaar samenstellen!

2% van uw Panasonic inkoopwaarde bij Exertis GO Connect keren wij uit in vuurwerkbonnen!


Uw Panasonic inkoopwaarde bij Exertis GO Connect in de periode van dinsdag 20 oktober t/m vrijdag 11 december bepaalt of u slechts enkele sterretjes laat ontbranden tijdens Oud & Nieuw of dat u de held van de straat wordt met de grootste pijlen en het mooiste vuurwerk.
 

Actievoorwaarden Panasonic AV introductie-actie 
  •   Actieperiode: 20 oktober t/m 11 december 2015
  •   Er geldt een minimale Panasonic inkoopwaarde van 1.000 euro
  •   Alleen geldig op de Panasonic Pro Display en Projectors producten
  •   Vuurwerkbonnen (zie www.vuurwerkbon.nl) worden z.s.m. na afloop van de actie uitgereikt
  •   Exertis GO Connect behoudt het recht om resellers uit te sluiten van deelname
  •   De algemene betalings- en leveringsvoorwaarden van Exertis GO Connect zijn van toepassing
  •   Deze promotie kan op elk willekeurig moment worden aangepast/stopgezet door Exertis GO Connect
 
Forward
Tweet
Share
Share
+1
exertis-footer-mail.gif   info@exertisgoconnect.eu
 
exertis-footer-phone.gif   +31 78 88 00 700
 
Calandstraat 1
3316 EA Dordrecht (NL)
KvK: 23083418
 
Culliganlaan 1b
1831 Diegem (BE)
RPR: 898810908
 
  exertis-social-linkedin.gif   exertis-social-twitter.gif   exertis-social-youtube.gif   exertis-social-google.gif
Copyright © 2015 Exertis (Benelux), All rights reserved.


dcc-company.png
Unsubscribe
Email Marketing Powered by Mailchimp