Copy
News update week 37
View this email in your browser
                      
Wat gebeurt er als de twee fantastische merken Plantronics en Gigaset PRO de krachten bundelen? Juist, dan ontstaat er iets moois! Zeker als het uitgangspunt de splinternieuwe draadloze Plantronics C565 headset is. Deze fraaie en unieke DECT headset kan namelijk direct worden aangemeld op de bijzondere Gigaset DE900.
 
Het is begrijpelijk dat uw klant een super luxe telefoon met daarbij de perfecte draadloze headset een te hoge uitgave vindt. Geld kan immers maar één keer worden uitgegeven. Hierdoor moet uw klant helaas vaak concessies doen door te kiezen voor een minder luxe telefoon of een minder luxe headset. Omdat keuzes maken moeilijk is én concessies doen niet leuk is hebben wij de perfecte bundel samengesteld.
 

Een Giga(head)set PRO is geboren!

Gigaset PRO heeft met de DE900 namelijk zo’n super luxe telefoon beschikbaar. Dit exclusieve toestel heeft, buiten de vele functies, ook draadloze DECT technologie waardoor de recent door Plantronics geïntroduceerde C565 de perfecte match is. Deze draadloze DECT headset kan daardoor namelijk eenvoudig worden aangemeld op de DE900. Voilà, de ideale bundel is geboren.
 
Met deze unieke bundel kan uw klant genieten van perfecte geluidskwaliteit gecombineerd met complete draadloze vrijheid. Binnen het bereik van de headset (circa 100 meter) kan uw klant:
  • gesprekken aannemen
  • gesprekken voeren
  • gesprekken verbreken

Dit alles zonder concessies te doen aan de portemonnee!
 
Leuk, maar wat maakt deze bundel dan zo uniek?
De DE900 ondersteunt zelf DECT, dit maakt het basisstation van het DECT headsetsysteem overbodig. Ook accessoires als een mechanische hoornlifter of elektronische hookswitch (EHS) zijn niet nodig.
 
Hierdoor is de C565 headset € 160,- goedkoper dan dezelfde headset met basisstation. Uw klant is vele malen voordeliger uit en krijgt het beste geleverd uit twee werelden.  

Wat gaat de bundel mij kosten?
DE900: € 299,95
C565:   €   99,00
______________
Totaal:  € 398,95

Maar, met onze speciale bundel (artikel GOT-DE900C565BUN) kunt u de bundel bestellen voor 
€ 239,- (netto prijs).

 
 
exertis-footer-mail.gif   info@exertisgoconnect.eu
 
exertis-footer-phone.gif   +31 78 88 00 700
 
Calandstraat 1
3316 EA Dordrecht
Nederland
Kvk-nr: 23083418
 
Culliganlaan 1b
1831 Diegem
België
Kvk-nr: 898810908
 
exertis-social-facebook.gif   exertis-social-linkedin.gif   exertis-social-twitter.gif   exertis-social-youtube.gif   exertis-social-google.gif
 
Copyright © 2014 Exertis (Benelux), All rights reserved.