Copy
GO News Update | Week 26 - 2015
View this email in your browser
  

Maak kennis met Logitech for Business
bij Exertis GO Connect


U heeft in mei jl. vást het persbericht voorbij zien komen, dus u weet dat we onlangs zijn gestart met de distributie van zeven zeer interessante Logitech for Business UC-producten. Nu is het tijd om daadwerkelijk kennis te maken met deze producten.*
 
De HD-videovergaderoplossingen van Logitech zorgen ervoor dat Unified Communications beschikbaar is voor bedrijven van elke grootte. De eenvoudig te gebruiken video- en audio-oplossingen zijn aan te sluiten op iedere desktop, laptop of thin client, waardoor iedere organisatie er gebruik van kan maken, op elke werkplek. De UC-producten van Logitech zijn uitermate geschikt voor de mobiele werkplek.

Voor onze publieke Logitech for Business prijslijst: klik hier.
 
* Alle in deze e-mail genoemde Logitech-vergaderoplossingen zijn gecertificeerd door Microsoft en werken perfect samen met o.a. Skype for Business (voorheen Microsoft Lync), Cisco Jabber en Lifesize Cloud.

Logitech ConferenceCam CC3300e

ART.NR. LOG-960-000983
De Logitech ConferenceCam CC3000e brengt de productiviteitsvoordelen en kracht van een face-to-face videosamenwerking naar elke vergaderruimte. Deze alles-in-één oplossing combineert 1080p HD-video en geluidsprestaties van professionele kwaliteit met gebruiksgemak en een ongekende betaalbaarheid. Werknemers kunnen eenvoudig een laptop of thin client aansluiten voor levensechte vergaderingen in hun eigen bekende computeromgeving en hun favoriete videoconferentiesoftware gebruiken via de desktop, of de speakerphone gebruiken met een mobiel apparaat met Bluetooth. Dankzij het royale gezichtsveld van 90 graden en vloeiend, op afstand bedienbaar 260 graden pannen is iedereen in de ruimte zichtbaar.
 
Product video: klik hier
Logitech website: klik hier
Logitech partner portal: klik hier                
Logitech CC3000e datasheet: klik hier

  

Logitech ConferenceCam Connect

ART.NR. LOG-960-001034
De Logitech ConferenceCam Connect is een draagbare alles-in-één oplossing voor videovergaderen met HD 1080p video, 360 graden professionele audio en de mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten zodat in kleine groepjes kan worden samengewerkt. De ConferenceCam Connect is geoptimaliseerd voor kleine werkgroepen van 1 tot 6 deelnemers met connectiviteit voor meerdere apparaten en een vliegensvlugge set-up. De camera biedt een ruim gezichtsveld van 90 graden met digitaal pannen, mechanisch kantelen, 4x digitale zoom in Full HD en een glazen Zeiss-lens met autofocus. De mobiele speakerphone heeft draadloze Bluetooth-technologie, NFC (Near Field Communication) en USB.
 
Product video: klik hier
Logitech website: klik hier
Logitech partner portal: klik hier

 

Logitech ConferenceCam BCC950

ART.NR. LOG-960-000867
 
De Logitech ConferenceCam BCC950 combineert professionele HD-video en superieure audio via een speakerphone voor videovergaderen in kleine groepen. Dankzij een gezichtsveld van 78 graden, panveld van 180 graden en de full-duplex speakerphone, is deze ConferenceCam ideaal voor groepsvergaderingen via video in vergaderruimtes, kantoren en algemene ruimtes. Met bediening op het apparaat en de inbegrepen afstandsbediening kunnen gebruikers de camera pannen, kantelen en zoomen, snel gesprekken beantwoorden of ophangen, het volume aanpassen en de microfoon dempen. Dankzij het verlengstuk voor de camera en de USB-kabel van 2,4 meter kunt u de hoogte en afstand van de camera afstellen.
 
Product video: klik hier
Logitech website: klik hier
Logitech partner portal: klik hier

 
Logitech Webcam HD C930e

ART.NR. LOG-960-000972
 
De Logitech Webcam C930e is de meest geavanceerde HD-webcam tot nu toe. De C930e heeft een gezichtsveld van maar liefst 90 graden en ondersteunt als eerste Full HD met H.264/SVC UVC 1.5-codering. De webcam biedt 1080p HD video met 30 frames per seconde. RightLight 2- technologie en een glazen Carl Zeiss-lens zorgen voor een kristalheldere beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht. Dankzij een gezichtsveld van 90 graden, functies voor pannen/kantelen/zoomen en autofocus, kunt u nu via video samenwerken, een presentatie op een whiteboard presenteren, een document laten zien of een demonstratie geven vanaf uw bureaublad.
 
Logitech website: klik hier
Logitech partner portal: klik hier

 Logitech Webcam HD B910

ART.NR. LOG-960-000684
 
Videogesprekken ogen en klinken levensecht en professioneel dankzij HD 720p30 bellen met beeld en twee stereomicrofoons via de Logitech B910 webcam.Met een 16:9 breedbeeld en een gezichtsveld van 78 graden is dit de perfecte webcam voor videovergaderen in kleine groepen. De optische Carl Zeiss-lens met autofocus zorgt voor ongelooflijk scherpe en duidelijke beelden en wordt automatisch scherp gesteld, zelfs bij extreme close-ups (tot 10 centimeter).
 
Logitech website: klik hier
Logitech partner portal: klik hier
Logitech Webcam HD B525

ART.NR. LOG-960-000842
 
Voor bellen met beeld in HD met autofocus, maakt een draaibaar en inklapbaar ontwerp het gemakkelijk om vanuit elke gezichtshoek te bellen met beeld. De camera is gemakkelijk mee te nemen. Geniet van vloeiende videogesprekken in HD 720p in uw favoriete toepassing voor Unified Communications. Deze Logitech B525 plug-and-play webcam is uitgerust met RightLight-technologie voor bellen met beeld in slecht verlichte ruimtes. De universele clip zorgt ervoor dat men kan werken vanaf de laptop, de desktop-lcd of waar dan ook.
 
Logitech website: klik hier
Logitech partner portal: klik hier

 
Logitech Mobile Speakerphone P710e

ART.NR. LOG-980-000742
 
Met een gespreksduur van 15 uur, USB- en Bluetooth-connectiviteit en NFC-koppeling (Near Field Communication) met mobiele apparaten, kunnen gebruikers met de Logitech Mobile Speakerphone P710e in een oogwenk een virtuele vergaderruimte creëren, waar ze ook zijn. De P710e heeft bovenop een schuif waaronder een mobiele telefoon of tablet in precies de juiste hoek gepositioneerd kan worden om handsfree videogesprekken te voeren. Geavanceerde verbeteringen van de audiokwaliteit zorgen voor een ´ik hoor niet dat je een speakerphone gebruikt´-ervaring.
 
Product video: klik hier
Logitech website: klik hier
Logitech partner portal: klik hier

 
Forward
Share
Tweet
Share
+1
exertis-footer-mail.gif   info@exertisgoconnect.eu
 
exertis-footer-phone.gif   +31 78 88 00 700
 
Calandstraat 1
3316 EA Dordrecht (NL)
KvK: 23083418
 
Culliganlaan 1b
1831 Diegem (BE)
RPR: 898810908
 
    exertis-social-linkedin.gif   exertis-social-twitter.gif   exertis-social-youtube.gif   exertis-social-google.gif
Copyright © 2015 Exertis (Benelux), All rights reserved.


dcc-company.png
Unsubscribe
Email Marketing Powered by Mailchimp