Copy
GO NEWS | WEEK 7 - 2016
View this email in your browser
  
Inhoud:
Dual Band 802.11ac Indoor Access Point
Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R310
Instap AC access point
Beamflex-technologie
Seamless roaming
'Unleashed' R500/R600 promo

Technische sessie ‘Dog Day’
IDC Leader Enterprise WLAN
Best-in-class RF innovation
Cloudpath Enrollment system
Trade-Up promo
Dual Band 802.11ac Indoor Access Point
De Ruckus ZoneFlex R310 is het instap access point model uit de ZoneFlex serie van Ruckus Wireless. De Ruckus R310 maakt gebruik van een gepatenteerde adaptieve antenne technologie die ervoor zorgt dat u een stabiele en betrouwbare draadloze verbinding kan realiseren. 

>> R310 datasheet: klik hier
Eigenschappen Ruckus ZoneFlex R310
 • Indoor access point (802.11ac, 2x2:2)
 • 100 concurrent users
 • Groot bereik (vereist minder AP's)
 • Flexibel inzetbaar
 • Dual concurrent 2.4 GHz & 5 GHz
 • Beamflex technologie
 • Seamless roaming
Instap AC access point

De Ruckus ZoneFlex R310 is door zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding een goede keuze voor veel MKB-bedrijven. Het access point beschikt over een 2.4 GHz en 5 GHz radio die gelijktijdig actief zijn. De maximale doorvoersnelheid bedraagt 867 Mbps op de 5 GHz frequentie en 300 Mbps op de 2.4 GHz frequentie. Zodoende is dit 802.11ac access point drie keer sneller dan 802.11n uitvoeringen.
Flexibel inzetbaar

De R310 kan gebruikt worden als standalone access point of als onderdeel van een gecentraliseerd managed WiFi-netwerk. Als de Ruckus R310 gekoppeld is met ZoneDirector wordt deze automatisch geconfigureerd, dit maakt de installatie snel en gemakkelijk. Het ZoneFlex R310 access point ondersteunt 100 gelijktijdige gebruikers op het netwerk.
Beamflex-technologie
Dankzij de gepatenteerde Beamflex-technologie scant de Ruckus R310 actief de omgeving op ontvangende WiFi-apparatuur. Als een gebruiker gedetecteerd is, wordt de meest optimale weg naar de gebruiker gekozen. Het maakt daarbij niet uit of dat laptops, pc's, pda's, voip-telefoons of handterminals zijn. Mocht plotseling interferentie optreden, dan schakelt het access point direct over op een reeds geanalyseerde weg. Hierdoor ontstaat een stabiel en storingsvrij draadloos netwerk.
Seamless roaming

Als meerdere ZoneFlex R310 access points centraal worden aangestuurd door een ZoneDirector wordt seamless roaming mogelijk. Middels deze techniek is het mogelijk om mobile users te voorzien van één draadloos netwerk. De controller behoudt het overzicht op het draadloos netwerkverkeer en ziet welke clients operationeel zijn op elk access point. Zodra een mobiele gebruiker zich verplaatst, zal de ZoneDirector onmiddellijk het ‘nieuwe’ access point instrueren om de client naadloos van verbinding te voorzien. Een authenticatie-hik blijft dus uit.
'Unleashed' R500/R600 promo

Onder de noemer ‘Ruckus Unleashed’ kunt u tot en met 31 maart a.s. profiteren van een speciale ‘starter pack promotion’ op de Ruckus ZoneFlex R500 en ZoneFlex R600.

Meer informatie over deze speciale kwartaal promotie vindt u in de speciale flyer: klik hier.
Op 4 maart a.s. organiseert Exertis GO Connect in samenwerking met Ruckus Wireless een technische sessie (Dog Day).
Tijdens een korte sessie is het mogelijk om direct vragen te stellen over WiFi in het algemeen en specifiek over Ruckus Wireless. Tevens wordt men op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Ruckus Wireless.

Speciale aandacht is er voor de nieuwe Ruckus R310 AP’s, Cloudpath en Virtual Data Plane. U kunt ook items op de agenda zetten door deze van te voren te mailen, wij nemen deze dan op in de reeds bestaande agenda.
Datum: 4 maart 2016
Tijd: 10:00 uur
Duur: 2,5 uur
Locatie Exertis GO Connect
Aanmelden voor deze sessie kan door een mail te sturen aan cas.dehaar@exertisgoconnect.nl o.v.v. ‘Dog Day, 4 maart’.
IDC Leader Enterprise WLAN

Ruckus Wireless heeft de titel van ‘leader’ ontvangen in het IDC MarketScape Enterprise WLAN 2015-2016 Vendor Assessment. Hierin is Ruckus wireless als beste naar voren gekomen met zijn Smart Wi-Fi producten en oplossingen.

Elk jaar onderzoekt IDC een breed scala aan leveranciers die actief zijn binnen de Enterprise WLAN markt. Hieruit blijkt welke leveranciers het meest succesvol zijn geweest en de beste oplossingen bieden.
Best-in-class RF innovation

Het IDC MarketScape erkent Ruckus Wireless voor de ‘best-in-class RF innovation’ en voor de ontwikkelingen die het portfolio in 2015 heeft doorgemaakt zoals:
 • Ruckus Wireless Unleashed access points en de Xclaim Wireless access points voor kleine organisaties
 • Het eerste 802.11ac Wave access points: de ZoneFlex R710
 • Het enorm schaalbare Ruckus SmartZone management platform
 • Cloudpath software voor security, policy en onboarding
 • Een van de grootste implementaties van Hotspot 2.0 certificatie voor het support bieden aan automatische Wi-Fi roaming
 • SPoT location based services
 • SmartCell Insight wireless analytics
 • Samenwerking met Brocade en Juniper voor de beste LAN en WLAN oplossing
IDC MarketScape: Worldwide Enterprise WLAN Vendor Assessment
Source: IDC 2015
Cloudpath Enrollment System
Veel enterprise Wi-Fi fabrikanten hebben zelf een systeem ontwikkeld waarbij factoren als identificatie, geldigheid en registratie behandeld worden. In veel gevallen schaalt een dergelijke oplossing niet goed, is het niet merkonafhankelijk en stelt het geen hoge eisen aan veiligheid.

Cloudpath Networks - onderdeel van Ruckus Wireless - heeft een vendor neutrale oplossing ontwikkeld die een antwoord biedt op (onder andere) de vragen in bovenstaande alinea. Dit betekent dat de onboarding oplossing gewoon gebruikt kan worden, ook al wordt de Wi-Fi oplossing vervangen. Hierdoor is Cloudpath Networks een uitstekende oplossing voor organisaties met verschillende Wi-Fi fabrikanten in gebruik of waar de keuze voor de (volgende) Wi-Fi fabrikant nog niet gemaakt is.

Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie:
Met het 'Cloudpath Enrollment System' kunnen gebruikers connectie maken met het WiFi op een snelle en veilige manier. Er wordt een procedure ingesteld die antwoord geeft op onderstaande vragen.
 • Wie is de gebruiker?
 • Wordt de toevertrouwde code niet gedeeld met anderen?
 • Hoe kan de gebruiker voorzien worden van veilige toegang?
 • Kan de gebruiker na de gewenste periode van gebruik nogmaals verbinding maken?
Trade-Up promo

Korting op Ruckus AP’s
Ruckus Big Dog partners krijgen tot maximaal 56% korting op de listprijs van de ZoneFlex R710, R600 of R500 access points. Deze korting is niet van toepassing op de Unleashed AP’s.

Korting op controllers
Ruckus Big Dog partners krijgen tot maximaal 56% korting op de listprijs van de ZoneDirector 1205 en SmartZone 100 controllers.

Een minimum van 25 AP’s (mag via deze promotie) is nodig bij de eindklant om voor deze promo in aanmerking te komen. Met de aankoop van een SmartZone 100 of ZoneDirector 1200 krijgt men ook 1 gratis controller licentie per AP aangekocht middels eenzelfde PO, voor eenzelfde eindklant. Er dient minimaal 1 jaar support te worden aangekocht voor de controller en licenties.
Indien u meer informatie wenst, dan kunt u deze opvragen door een mail te sturen naar cas.dehaar@exertisgoconnect.nl.
exertis-footer-mail.gif   info@exertisgoconnect.eu
 
exertis-footer-phone.gif   +31 78 88 00 700
 
Calandstraat 1
3316 EA Dordrecht (NL)
KvK: 23083418
 
Culliganlaan 1b
1831 Diegem (BE)
RPR: 898810908
 
  exertis-social-linkedin.gif   exertis-social-twitter.gif   exertis-social-youtube.gif   exertis-social-google.gif
Copyright © 2016 Exertis GO Connect, All rights reserved.


dcc-company.png
Unsubscribe
Email Marketing Powered by Mailchimp