Copy
Nieuwsbrief Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven
Bekijk deze email in uw browser
Weekend van de Wetenschap in Zilvermuseum
5 oktober
 

Workshop 3D familie stamboom
Wat heeft een stamboom nu met techniek te maken? Ontdek het lekker zelf in het ZilverLab van het Zilvermuseum! Op 5 oktober om 14.00 uur gaan we hier aan de slag met jouw eigen familie stamboom! Samen met een professionele begeleider maak je met metaaldraad jouw unieke stalen stamboom waar je al je opa's, oma's, oom's, tantes en ouders in kunt hangen! 

De entree in het Zilvermuseum is voor kinderen gratis, voor de workshop betaal je 

€5,00 materiaalkosten. Je kunt je hier inschrijven voor deze wonderlijke workshop! 

Open monumentendag gratis concert
15 september


Muziek met plezier!

Komend weekend vinden de Open Monumentendagen plaats en het Zilvermuseum opent haar deuren graag voor het ensemble Camerata Capelle die een Prinsenconcert geeft uit de tijd van de waterlinie. Het thema van deze Open Monumentendag is dit jaar: Plekken van plezier en daar sluiten we ons als Zilvermuseum op deze manier graag bij aan! Luister vooral naar schitterende hobo - en fluitwerken van o.a. Bach, Telemann en Cimarosa.

Het concert start op zondag 15 september om 15.00 uur en is gratis te bezoeken. Het museum is toegankelijk op vertoon van entreeticket of museumjaarkaart.

Nu te zien unieke zilverwerken mw. Borst

Nalatenschap verwerkt in bijzondere expositie

Soms kunnen we wel een heel bijzondere expositie laten zien. Helemaal als deze bestaat uit een nalatenschap. We zijn dan ook erg trots op de zilverwerken die mw. Borst naliet aan het Zilvermuseum en nu gebundeld zijn tot een unieke en vooral persoonlijke collectie. Mw. Borst was jarenlang goud- en zilversmid en heeft een deel van haar werk aan het museum geschonken. Na haar overlijden heeft zij nogmaals een deel van haar werk nagelaten.

Mocht u meer informatie willen vinden over doneren of schenken, dan vindt u dit hier

Vrienden van het Museum
Hart voor Zilver
 

25 jaar geleden nam een enthousiaste groep zilverliefhebbers en betrokken museumbezoekers het initiatief voor een vriendenkring van het Zilvermuseum. Binnenkort vieren zij hun 25-jarig bestaan en uiteraard juicht het museum mee!
Wij zijn als museum ontzettend blij met onze vrienden, want vrienden steunen het museum niet alleen in financiële zin, ook is een aantal vrienden actief als vrijwilliger.

Wilt u ook vrijwilliger of vriend worden in het Zilvermuseum? Bij ons is altijd wat te doen en te beleven! Meer informatie vindt u hier. 

Het Zilvermuseum ook voor uw zakelijke activiteiten

In het hart van de Zilverstad Schoonhoven biedt het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven een unieke ontvangstlocatie aan voor zakelijke bijeenkomsten. Combineer uw vergadering met een rondleiding, borrel of diner/buffet tussen de topstukken uit de collectie van het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op. info@zilvermuseum.nl of 0182-385612.

 
Volg ons ook op:
Copyright © 2019 Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp