Copy
Nieuwsbrief Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven
Bekijk deze email in uw browser
ZOMERTIP

Vanaf nu te zien in het Zilvermuseum
DYNASTY Glinster & GlamourAls u echt iets unieks wilt meemaken komende zomer, bezoek dan de tentoonstelling Dynasty Glinster & Glamour – nu te zien in het Zilvermuseum.

Deze bijzondere expositie vertelt het verhaal van de zilverfabrieken van de bekende families Van Kempen en Begeer; de opkomst, ontwikkelingen maar ook de strubbelingen van elke generatie. Het is een kroniek vol verhalen van de mensen voor en achter de schermen van méér dan Koninklijke Van Kempen en Begeer.

Want wie waren deze majestueuze invloedrijke families? Welke relaties hadden zij onderling, tot elkaar en met de mensen in de fabrieken?


Boeiende verhalen worden samen met het zilver op een interactieve manier samengebracht in het Nederlands Zilvermuseum. 

 

Kinderactiviteit Dynasty

Ook de kleinere bezoekers hoeven zich niet te vervelen! Want hoe leuk is het om je eigen familiestamboom te maken?

Tijdens de 'Allemaal Famlie' Speurtocht gaan de kinderen aan de slag in het museum en ontdekken spelenderwijs meer over andermans én hun eigen familie. 

  

 

Het Zilvermuseum ook voor uw zakelijke activiteiten

In het hart van de Zilverstad Schoonhoven biedt het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven een unieke ontvangstlocatie aan voor zakelijke bijeenkomsten. Combineer uw vergadering met een rondleiding, borrel of diner/buffet tussen de topstukken uit de collectie van het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven. Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op. info@zilvermuseum.nl of 0182-385612.

 
Volg ons ook op:
Copyright © 2019 Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp