Copy
Mesečne novice SZKO - september 2014
Novice si preberite v svojem brskalniku.
MESEČNE NOVICE SZKO - SEPTEMBER 2014
Kandidati za člane izvršilnega odbora SZKO
Do vključno 11. septembra 2014 smo prejeli šest kandidatur za člane izvršilnega odbora Slovenskega združenja za kakovost in odličnost (SZKO). Člani SZKO bodo nove člane izvršilnega odbora izvolili na občnem zboru, ki bo v četrtek, 25. septembra 2014, ob 17.00 na GZS v Ljubljani.

Zgodnje prijave na konferenco SZKO še do 30. septembra

Še slab teden je časa, da se na letno konferenco SZKO, ki bo 13. in 14. novembra 2014 v Portorožu, prijavite po 20 odstotkov nižji ceni. Kotizacija za člane SZKO tako znaša le 200 evrov (+ DDV), za nečlane pa 232 evrov (+ DDV).

Začelo se je usposabljanje za menedžerje kakovosti QM 

V septembru se je s prvim modulom začelo usposabljanje za menedžerje kakovosti QM po prenovljenem programu. Ostajajo še trije moduli, na katere se lahko kandidati posamično še prijavite

Kaj morate vedeti o novem standardu ISO 9001:2015? 

 

Nova posodobljena različica sistema vodenja kakovosti ISO 9001:2015 bo po planu izdana septembra 2015, trenutno pa je pripravljen njen osnutek, imenovan DIS. Bistvo novosti, ki jih bo predvidoma prinesla nova različica, je v spremembi miselnosti, da vodenje kakovosti ni več stvar (samo) kakovostnikov, temveč postaja obvezna vsebina vsake dejavnosti v organizaciji.

Na 47. MOS podeljeni znaki SQ

 

Na 47. mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti (MOS) v Celju je SZKO že drugo leto zapored slavnostno podelil certifikate SQ – Slovenska kakovost. Čestitamo vsem prejemnikom!

SZKO na Radiu Slovenija

 

Potem ko so predstavniki SZKO na mandatarja vlade dr. Mira Cerarja naslovili pismo, v katerem navajajo svoje predloge rešitev za izboljšanje konkurenčnosti Slovenije, ki se v zadnjih letih poslabšuje, so o problematiki upravljanja z državnim premoženjem poročali tudi na 1. programu Radia Slovenija.

Pedagoške točke Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije

 

Slovensko združenje za kakovost in odličnost je pridobilo pedagoške točke Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije za usposabljanje QM in za 23. letno konferenco SZKO.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Spletna stran
Spletna stran
Copyright © 2014 Slovensko združenje za kakovost in odličnost, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana. Vse pravice pridržane.

Mesečne novice ste prejeli, ker ste član SZKO ali ste se udeležili katerega od preteklih dogodkov združenja.

Če mesečnih novic SZKO ne želite prejemati, se lahko odjavite s klikom na to povezavo.