Copy
Mesečne novice SZKO - avgust 2014
Novice si preberite v svojem brskalniku.
MESEČNE NOVICE SZKO - AVGUST 2014
Zgodnje prijave na konferenco SZKO do 30. septembra!

Člani SZKO, ki se boste na 23. konferenco SZKO prijavili do 30. septembra 2014, boste za kotizacijo odšteli kar petino manj. Ne zamudite te posebne priložnosti in se na konferenco prijavite čimprej!

Kreditne točke za zdravnike

Kako pridobiti kreditne točke za podiplomsko izobraževanje? Zdravniki in zobozdravniki, ki se bodo udeležili usposabljanja za menedžerja kakovosti (QM), ki ga izvaja SZKO, bodo pridobili 20 kreditnih točk, pridobili pa jih bodo tudi udeleženci letne konference SZKO, in sicer 13,5, če bodo na njej aktivno sodelovali, ter 9 točk kot udeleženci.

Za usposabljanje QM na voljo le še nekaj prostih mest!

 

Pohitite s prijavami na usposabljanje za menedžerja kakovosti QM! Prvi modul o sistemih vodenja kakovosti se začne že 15. septembra.

Kakšen je lik kakovostnika?

 

Strokovni svet SZKO bo na svoji naslednji seji 8. septembra 2014 med svoje naloge uvrstil tudi prenovo lika kakovostnika, kar vključuje tudi prenovo znanj, ki naj bi jih imel vodja kakovosti.

Na mednarodni konferenci QMOD-ICQSS tudi člani SZKO

 

Med 3. in 5. septembrom 2014 bo v Pragi potekala že 17. mednarodna znanstvena konferenca o managementu kakovosti in razvoju organizacije QMOD-ICQSS. Na njej bodo aktivno sodelovali tudi vidni člani organov SZKO, in sicer doc. dr. Milena Alič, izr. prof. dr. Boštjan Gomišček in Marko Kiauta.

Ne pozabite na občni zbor SZKO!


V četrtek, 25. septembra 2014, bo v prostorih GZS občni zbor z volitvami v organe SZKO. Še do 11. septembra imate čas, da oddate svoje kandidature za člane upravnega in nadzornega odbora ter disciplinske komisije.


 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Spletna stran
Spletna stran
Copyright © 2014 Slovensko združenje za kakovost in odličnost, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana. Vse pravice pridržane.

Mesečne novice ste prejeli, ker ste član SZKO ali ste se udeležili katerega od preteklih dogodkov združenja.

Če mesečnih novic SZKO ne želite prejemati, se lahko odjavite s klikom na to povezavo.