Copy
Mesečne novice SZKO – januar 2015
Novice si preberite v svojem brskalniku.
MESEČNE NOVICE SZKO – JANUAR 2015

V marcu usposabljanje za vodje kakovosti QM v zdravstvenih organizacijah
V ponedeljek, 9. marca 2015, se začne pomladansko izobraževanje za vodje kakovosti QM, ki je tokrat namenjeno osebju v zdravstvenih organizacijah. Da bi vam lahko zagotovili prosto mesto, vas vabimo, da se na usposabljanje prijavite čim prej z izpolnitvijo spletne prijavnice.

SZKO izvaja usposabljanje za ocenjevalca po modelu odličnosti EFQM
Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) v sodelovanju z Uradom RS za meroslovje (MIRS) organizira mednarodno in licencirano usposabljanje za ocenjevalca po modelu odličnosti EFQM (EAT). Medtem ko so za februarsko izobraževanje zapolnjena že vsa mesta, jih je na voljo še nekaj v marčevskem terminu. Pohitite s prijavami! Če bo več zanimanja, bodo usposabljanja ponovljena.

Začelo se je samoocenjevanje delovanja SZKO po modelu odličnosti EFQM
V januarju smo začeli z delavnicami v okviru samoocenjevanja delovanja SZKO. Če bi se nam želeli pridružiti ter konstruktivno oceniti dosedanje delovanje in rezultate združenja, nam to čim prej sporočite na info@szko.si.  

Ali naj se piše »couch«, »kovč« ali »trener«? 
Strokovni svet SZKO pod vodstvom Marka Kiaute pripravlja slovar strokovnih terminov, o katerih je vredno razpravljati, ker njihova raba morda ni enotna, ustaljena ali znana. Delovno skupino za jezik, ki se ustanavlja v okviru strokovnega sveta in bo pripravljala slovar, koordinira Milena Alič, v njej pa so še Mila Božič, Marko Kiauta, Aleš Košir in Simona Kruhar Gaberšček. Če bi se želeli pridružiti razpravi o specifičnih izrazih ali predlagati razpravo o izrazih, nam svoje predloge in pobude pošljite na info@szko.si.
Evropski projekt razvoja usposabljanje za Certificiranega vodjo kakovosti s področja zdravstva
Romunska organizacija za kakovost je v Bukarešti predstavila zaključke inovativnega projekta, ki ga je izvedla skupaj z združenji za kakovost Avstrije in Madžarske. Kot predstavnik SZKO je na predstavitvi sodeloval Marko Kiauta, predsednik strokovnega sveta.
Seznam partnerskih organizacij

Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) ima sklenjene medsebojne sporazume z organizacijami, navedenimi na spletni strani SZKO. Če bi se nam kot partner želela pridružiti tudi vaša organizacija, nam to sporočite na info@szko.si in vam bomo poslali sporazum o partnerskem sodelovanju.
Napovednik dogodkov

2. februar 2015: seja strokovnega sveta SZKO s predavanjem Domna Prašnikarja o prestrukturiranju podjetij
9.-13. marec 2015: 1. modul usposabljanja za vodje kakovosti QM, organizator: SZKO, lokacija: GZS, Ljubljana
18.-20. marec 2015: 16. mednarodni simpozij o kakovosti: Kakovost in konkurenčnost, organizator: Hrvaško društvo vodij kakovosti, lokacija: Opatija, Hrvaška 

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Spletna stran
Spletna stran
Copyright © 2014 Slovensko združenje za kakovost in odličnost, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana. Vse pravice pridržane.

Mesečne novice ste prejeli, ker ste član SZKO ali ste se udeležili katerega od preteklih dogodkov združenja.

Če mesečnih novic SZKO ne želite prejemati, se lahko odjavite s klikom na to povezavo.