Copy
Mesečne novice SZKO - oktober 2014
Novice si preberite v svojem brskalniku.
MESEČNE NOVICE SZKO - OKTOBER 2014
Objavljen je program 23. letne konference SZKO
Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) je objavilo program 23. letne konference, ki bo 13. in 14. novembra 2014 v Portorožu. Prijave na konferenco sprejemamo do 9. novembra 2014.

Izšla je jesenska številka revije Kakovost

Člani SZKO ste že prejeli oktobrsko številko revije Kakovost, v kateri so objavljeni številni strokovni prispevke o tem, kako načela kakovosti in odličnosti udejanjajo organizacije iz različnih panog. Če revije niste prejeli ali bi si želeli dodaten izvod, nam pišite na info@szko.si.

Ustanavljanje sekcije za svetovanje

V okviru SZKO nameravamo ustanoviti sekcijo za svetovanje, v kateri bodo združeni svetovalci in odjemalci njihovih storitev ter deležniki tega okolja. Vse, ki ste zainteresirani sodelovati v sekciji za svetovanje, vabimo, da nam to čim prej sporočite na naslov info@szko.si. Pogoj za vključitev v sekcijo za svetovanje je članstvo v SZKO in upoštevanje aktov SZKO.

Samoocena delovanja SZKO po modelu odličnosti EFQM

V prizadevanjih, da se tudi sami držimo načel in ciljev odličnosti, bomo v okviru SZKO izvedli samooceno delovanja po modelu odličnosti EFQM. Samoocenjevanje bo vodil Rajko Novak. Sodelovali bodo člani izvršilnega odbora in strokovnega sveta. Člani, ki vas zanima sodelovanje, se do zasedbe prostih mest čim prej prijavite na info@szko.si. Več o postopku bo sporočeno kasneje vsem, ki boste izrazili interes.

Razpisani spomladanski in jesenski termini izobraževanj za menedžerje kakovosti QM

 

Po uspešno izvedenih prvih dveh modulih usposabljanja za menedžerje kakovosti QM v letošnjem jesenskem terminu, SZKO že razpisuje izobraževanji za menedžerje kakovosti, ki bosta izvedeni spomladi in jeseni 2015. Prijave sprejemamo do 1.12.2014.

Med prejemniki priznanj za odličnost EFQM tudi tovarna BMW Regensburg

 

Na EFQM Forumu, ki je bil 20. in 21. oktobra 2014 v Bruslju, so slavnostno razglasili letošnje prejemnike nagrade EFQM in priznanj za odličnost. Priznanje za odličnost EFQM je prejela tudi tovarna BMW iz nemškega Regensburga. Njen predstavnik dr. Axel Werner 13. novembra 2014 prihaja na konferenco SZKO v Portorož, kjer bo spregovoril o poti podjetja BMW k odličnosti.

Izvoljeni novi člani izvršilnega odbora SZKO

Na občnem zboru Slovenskega združenja za kakovost in odličnost (SZKO), ki je bil v četrtek, 25. septembra 2014, so bili izvoljeni novi člani izvršilnega odbora združenja.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Spletna stran
Spletna stran
Copyright © 2014 Slovensko združenje za kakovost in odličnost, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana. Vse pravice pridržane.

Mesečne novice ste prejeli, ker ste član SZKO ali ste se udeležili katerega od preteklih dogodkov združenja.

Če mesečnih novic SZKO ne želite prejemati, se lahko odjavite s klikom na to povezavo.