Copy
View this email in your browser
Beste Genieter,

U krijgt deze mail omdat u tijdens één van mijn activiteiten aangaf geïnteresseerd te zijn in verdere informatie en we het bij Zytholoog Kurt belangrijk vinden u persoonlijk op de hoogte te houden van ons nieuws!

U weet ongetwijfeld nog waarvoor u mij kunt contacteren, biertastings bij u thuis, bedrijf of vereniging , bier en food combinaties, … en zoveel meer. Neem gerust een (hernieuwde) kijk op mijn website.  
 
Vandaag stel ik mijn nieuwe biermanden service voor. Verras je vader of favoriete vriend met een zorgzaam samengestelde bierselectie, gecureerd met mijn expertise. Deze manden zijn meer dan enkel bier, ze vertellen een verhaal.
 
Bestel Uw Biermand Hier

Biernieuws

Duvel, onze nationale biertrots, gaat een samenwerking aan met Brouwerij ’T IJ uit Amsterdam. Hieruit ontstond een unieke bier een Hazy IPA van 6.66 %. Dit ongefilterd bier heeft een ongekende volmondigheid en een cripsy bitterheid. Meer info hier.

 

Corona-bier wordt niet langer in Mexico gebrouwen, maar wel in België. Het bier behoort immers tot de AB InBev groep waardoor het nu in de brouwerij in Jupille bij Luik wordt gebrouwen, net als de Amerikaanse pils Budweiser trouwens. Meer hier.
 

De HopBel - De Poperingse hoptelers hebben samen met de stad Poperinge en andere partners een ontwikkelingsprogramma voor hopvariëteiten opgezet. Ze gaan op zoek naar een ontwikkeling van streekeigen hoppeteelt waardoor ze meer zekerheid hebben op een stevigere positie in de hopmarkt. Meer info hier.

Cannabis en bier, kan dit? In België mag het verwerken van cannabis in voeding nog altijd niet! Maar sommige brouwers experimenteren lustig met het product. Er mogen echter geen toxische stoffen meer in het eindproduct aanwezig zijn.  Meer info hier.

Bier drinken houdt je jong! De oudste cafébazin van het land wordt 100. Het Gerstenhof (de naam alleen al) is een bekend café en restaurant aan de rand van natuurgebied De Gerstjens in Erembodegem. Agnes Van Vaerenbergh tapt er al zestig jaar de pintjes. Meer info hier.

Biermand - Zowel klassiekers en nieuwelingen in onze biermand van de maand. Bekijk en bestel hier of ga voor ons maandelijks verrassingspakket.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Zytholoog, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp