Copy
View this email in your browser


EXCLUSIEF EINDEJAARSAANBOD 

Ben je op zoek naar een origineel én lekker eindejaarsgeschenk voor jouw personeel, vrienden of familie? Dan zijn onze biermanden zeker een aanrader. Zorgvuldig samengesteld door jouw Zytholoog.

Klik hier voor onze volledige selectie biermandjes. 


TIP VAN DE ZYTHOLOOG:

De Trappist Special Edition 2019 is een must voor de bierliefhebber! Een unieke fles van 75cl, niet meer in de handel verkrijgbaar.De Trappist Special Edition is een bier gebrouwen met twee experimentele hopsoorten. Die geven het bier een krachtig aroma met rijpe bessen en citrusfruit. Dit bier valt zowel bij de heren als bij de dames in de smaak!

Je steunt er meteen ook het goede doel mee. Een deel van de opbrengst gaat naar een schoolproject in Oeganda.

Eén fles kost 12 euro. Voor bedrijven en particulieren die meerdere flessen wensen te bestellen, bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk, maak ik graag een voordeelprijs op.

Contacteer mij voor meer info.

Geef mij een seintje, dan krijg jij een op maat gemaakt pakket, met indien gewenst aangepaste hapjes. Klik hier en reserveer!

 

Bestel hier jouw La Trappe Isid'or pakket
WIST JE DAT ...
... Duvel een nieuwe smaakimpressie in zijn barrel aged project toegevoegd heeft? Deze keer met een Carribean twist. Deze vijfde en vernieuwende batch werd gerijpt op eiken vaten van The West Indies Rum Distillery. Een duvel die zeker out of the box is! Ontdek hem hier.
...Brouwerij De Hoorn een nieuwe Cornet Smoked op de markt gebracht heeft? 
Met gerookte snippers! De unieke ‘smoked’ smaak wordt verkregen door het gebruik van geturfde mout (peated malt) en het toevoegen van extra gerookte eikenhouten snippers tijdens het brouwen. Hopelijk hebben jullie al The perfect serve mogen genieten?"
Smoked versies van bieren zitten in de lift, getuige deze Gulden Draak die ook vanaf nu in de Smoked versie te verkijgen is. Ik mocht deze in avant-première proeven. Ontdek mijn bevindingen hier.
Heb jij ook een interessant weetje gelezen of gehoord? Start je zelf met iets nieuws of wil je boeiende info delen? Laat het mij weten via info@zythoog.be.
 
Biervriendelijke groeten,
Kurt Gunst, jouw zytholoog.

Klik op de foto en ontdek de bierlippenstift!

https://www.facebook.com/zytholoog
https://www.zytholoog.be/
Email
Instagram
Copyright © 2020 Zytholoog, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp