Copy
View this email in your browser

ONLINE WORKSHOP BIERPROEVEN

Corona. Het is de naam van een bier, maar helaas ook de naam van het virus dat ons allemaal in de ban houdt. Een degustatie verzorgen ter plaatse kan momenteel niet. Maar geen gemopper of gezeur, er is een alternatief!

Organiseer voor jouw vrienden, familie of medewerkers een online biertasting.

Ik bezorg de bieren bij jou thuis. Jij nodigt jouw virtuele gasten uit, ik bezorg de videolink. Zo maken we er een gezellig en leerrijk event van waarin jullie luisteren, proeven, genieten én feedback geven.

Klinkt goed, niet? En het smaakt nog lekker ook!

Organiseer nu jouw eigen bubbeltasting.

Bestel hier jouw online biertasting
WIST JE DAT ...
… Omer een nieuw bier heeft gelanceerd? Opmerkelijk is de vergisting. Die gebeurt met de unieke Brettanomyces gist, vooral gebruikt door de Oude Geuzestekers in de streek van de Zennevallei. Maak hier kennis met de nieuwe Omer. Hou mijn website www.zytholoog.be in de gaten, daar krijg je binnenkort een smaakbeschrijving van het nieuwe bier!
… brouwerij Oud Beersel een uniek project heeft gerealiseerd? Van het oude brouwhuis werd de verf verwijderd. Wat bleek? Onder dat laagje verf schuilden prachtige rood-witte tegels. Die geven de gevel de grandeur van vroeger terug. In 2021 gaat het brouwhuis open voor lekkere bieren, maar je zal er ook een hapje kunnen eten. Bierbeleving op zijn best! Lees meer hier.
… de Dolle Brouwers feest vieren? De brouwerij bestaat 40 jaar! In mijn kelder ligt nog een bier van hun 20-jarig bestaan. Wat vliegt de tijd… Brouwer Kris Herteleer hield er de voorbije 40 jaar interessante gedachten op na. Hij beschouwt zijn bieren als medicijnen, fantastisch toch? Lees hier zijn verhaal en proef zeker de XL, dat is hun nieuw verjaardagsbier.
… er een biershampoo bestaat? Na de hoplippenstift waarmee we jou in de vorige nieuwsbrief lieten kennis maken, is er nu de trappistenshampoo. Een idee van de Trappistinnen van Abdij OLV van Nazareth in Brecht. De shampoo is aangevuld met de lekkere trappist van Westmalle, een klassieker. De shampoo mag je niet drinken, maar volgens de zusters krijgt je haar er wel mooie krullen van... Meer weten over de shampoo? Klik hier.
We zien elkaar op een online biertasting of in levende lijve in 2021!

Vergeet niet om tijdens de eindejaarsperiode af en toe een heerlijk biertje te degusteren. Laat gerust weten wat je hebt gedronken en wat je ervan vindt.

Ik wens je alvast een bierlijk eindejaar!
 
Biervriendelijke groeten,
Kurt Gunst, jouw zytholoog.

Online meeting? Kijk hier hoe je dit het beste aanpakt!

https://www.facebook.com/zytholoog
https://www.zytholoog.be/
Email
Instagram
Copyright © 2020 Zytholoog, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp