Copy
View this email in your browser


Het Keteltheater gaat beginnen!


Festival De keuze van de Rotterdamse Schouwburg settelt op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart in het Keteltheater op het terrein van Snapshot of a larger order. Bronx Gothic is een intense en fysieke solo van performance Okwui Okpokwasili. Op beide dagen is ons pop-up restaurant De Ketelkantine open. Bij de voorstelling serveren we een heerlijke maaltijd. Kaarten voor Bronx Gothic koop je al vanaf 10,-. Wil je op vrijdag 18 maart in het restaurant dineren, reserveer dan via deze link. Dineren op zaterdag 19 maart kan alleen met een combiticket van De keuze van de Rotterdamse Schouwburg. Graag tot volgende week!


Ondertussen in de loodsen...


De voorbereiding van de tentoonstelling Snapshot of a larger order gaat de laatste fase in: de installatie van de kunstwerken. In de loodsen verrijzen metershoge stellages en wanden, als onderdeel van de werken. Kunstenaars testen apparatuur uit en maken proefopstellingen. De tentoonstelling, die op 16 april opent, krijgt vorm!


Preview


Roland Schimmel, Kinke Kooi en Bernadet ten Hove tonen vanaf 15 maart nieuw werk in Academie Minerva, Groningen. De werken maken vanaf 16 april deel uit van de tentoonstelling ‘Snapshot of a larger order’. Bij de opening van deze ‘preview’, op dinsdag 15 maart om 15.00 uur, spreekt journalist en schrijver Henk Steenhuis met de drie kunstenaars. Zij zijn alledrie docenten van Academie Minerva.
Adres: Praediniussingel 59, Groningen. Openingstijden: maandag t/m donderdag 10.00 – 21.00 uur; vrijdag 10.00 – 18.00 uur.
De Ketelfactory
Hoofdstraat 44
3114 GG Schiedam
+31 (0)10 - 473 81 23
www.deketelfactory.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences
Email Marketing Powered by Mailchimp