Copy

Blog - Vier het leven!

11 Mei is het feest, ik word 40 jaar!!

In deze dagen van quarantaine overdenk ik soms mijn leven en dan passeren ook de jaren dat ik begin twintig was. Achteraf was dat een hele bijzondere en leerzame periode. Niet altijd makkelijk, maar dat schijnt vaak zo te zijn. Ik heb in die tijd geleerd om om te gaan met drama, crisissen, mensen die van het ene op het andere moment dik in de shit terecht kwamen.

Ik werkte in het Radboud UMC, als kinderverpleegkundige, op de afdeling kinderneurologie/-neurochirurgie. Een dikke ellende.

Het gekke is alleen dat ik geen ellende voel als ik aan die tijd terug denk. Wat ik voel is warmte, liefde, saamhorigheid, humor, gezelligheid en dat ik ongelooflijk veel gelachen heb. Ja, precies, op die heftige afdeling in dat ziekenhuis. Daar waar mensen hoorden dat hun kind niet lang meer te leven had, daar waar mensen hoorden dat hun kind zwaar gehandicapt was, daar waar kinderen kanker hadden, daar waar het leven fragiel was en op een dun lijntje balanceerde.

Het was juist het leven vieren dat daar de boventoon voerde. Dat was hetgeen waar de zieke kinderen om vroegen. Lachen, plezier maken en leven in het nu. Daar zat de kracht om de dag weer door te komen.

#viereenfeestjemetrianne
 

Het lijkt me super leuk als iedereen op een mooie dag ergens in de maand mei een taartje koopt of bakt!  Op Curacao bij Number10 bijvoorbeeld (de double chocolate brownie cake…mmmmmm), Cookie monster of La Vie en Rose. In Nederland of België bij de lekkerste patisserie bij jou in de buurt. Steun de kleine lokale ondernemer! Oké, gezellig, vieren we allemaal een feestje met taart. Post daarna een foto op Facebook of Instagram. Een foto van jezelf terwijl je geniet van je taartje! Gebruik bij je post de volgende tag #viereenfeestjemetrianne en zet daarbij de reden van jouw feestje!

Yoehoooeeee! Let’s do this!

Ik hoop dat in de maand mei heel veel mensen een mooi klein feestje zullen vieren!

 

Zondag 10 Mei Moederdag!
Ontvang 40% op je tweede kadobon!

11 Mei 1980 was een zondag. Ik ben op moederdag geboren!!

Vandaar dat ik dit jaar iets speciaals wil doen voor moederdag.

Koop voor 10 mei twee massage kadobonnen en ontvang 40% korting op de 2e bon!

Het is natuurlijk heel leuk om iemand een kadobon te geven, maar met deze actie nodig ik jou uit om jezelf ook weer eens heerlijk te laten verwennen! En dus met 40% korting koop je die tweede bon voor jezelf. Gewoon, omdat je dit verdient!

Lees gauw verder hoe je deze kunt bestellen!

ONLINE LIFE COACHING
25% korting in de maand Mei

De periode van quarantaine geeft me uitdagingen! Herken je dit? En ook zoveel nieuwe inzichten.  Waarom ben ik life coach? Om de beste versie van mezelf te worden en om anderen te helpen hetzelfde te doen. Maar dit is natuurlijk niet gebonden aan de plek waar ik woon. Door online coaching kan ik iedereen inspireren, ongeacht waar je woont.

Wil jij een keer een gesprek met mij? Via je laptop of telefoon? Vanuit je eigen huis, tuin, kantoor, daar waar jij je prettig voelt! Hoe gemakkelijk is dat?!

De maand mei is een maand van vieren en kadootjes uitdelen dus ik geef jou een online kadootje! In de gehele maand Mei geef ik 25% korting op je eerste of eerstvolgende online coachingsessie! Je krijgt nieuwe perspectieven, handvatten, peptalks, denken in mogelijkheden, inzichten over jezelf en datgene waar jij over wilt praten!
 

Nieuwsgierig naar ervaringen van de mensen die jou zijn voorgegaan?

 ‘De online coachingsessies met Rianne zijn soms heel confronterend maar altijd zeer treffend en sluiten precies aan op wat ik nodig heb op dat moment. Geen makkelijke aai over de bol of psychologie van de koude grond, maar een coach die vanuit liefde, menselijkheid en een schat aan ervaring mij echt verder helpt. Geen geneuzel. En toch ook een hoop humor!

Rianne is iemand die de dingen doorleeft spiegelt. Ik ervaar dat zij in de online sessies minstens zo scherp is als in real life. Ik heb heel blij met haar!!’  M - Peters (Nederland) - 32 jaar

‘Sinds de lock down situatie heb ik nu online sessies met Rianne. De connectie die ik met Rianne ervaar is hetzelfde en eerlijk gezegd vind ik het zelfs fijner om vanuit mijn vertrouwde omgeving een gesprek te voeren. Het scheelt ook veel reistijd en dat is voor mij heel efficiënt.’  H. Martina (Curacao) - 48 jaar

Lees hier verder als je interesse hebt in een online coachingsessie

Online Life Coaching - GIVE AWAY

Wie heeft echt even een pep talk nodig in deze tijden van quarantaine?

Ik geef een life coaching sessies van 60 min kado aan iemand die het nu heel goed kan gebruiken.

Hoe werkt het?

ONLINE MASSAGECURSUS

ONLINE MASSAGECURSUS

We zijn deze periode allemaal gedwongen om meer thuis te zijn dan normaal.

De online yogalessen schieten als paddestoelen uit de grond. Maar wat ik nog niet veel zie zijn massagelessen. Hoe leuk is dat! Elkaar thuis leren masseren.

Jij en je partner of met je kinderen.. en dan straks als het weer mag kun je een vriend of vriendin masseren, of je ouders.. Massage is zowel om te geven als om te ontvangen heerlijk en heel goed voor je immuunsysteem!

Je ontvangt deze maand de video van het EERSTE LESBLOK GRATIS!

Het eerste lesblok gaat over massagetechnieken voor de rug, schouders, nek en het hoofd. Dat klinkt heerlijk toch?!

Lees hier verder als je met massage aan de slag wilt!

MINI RETREAT
PRIVE RELAX RUIMTE VOOR JOU!

Wil jij even weg van huis? Even een moment van rust en ruimte voor jezelf?

Lekkere ontspannende geuren, rustige meditatieve muziek, sfeervolle ruimte, kaarsjes…en een elektrisch massagebed met massageprogramma’s!

DAT KAN!

WAT BIED IK JE AAN?

 • Een heerlijke sfeervolle praktijkruimte centraal gelegen
 • Geur Essences die helpen te ontspannen
 • Massagetafel en Massage olie
 • Hot stones
 • Meditatiekussen
 • Yogamatje(s)
 • Relax/Meditatiemuziek
 • Leeshoekje
 •  Massage Pro Massagebed, 6 automatische massageprogramma’s
 • Heerlijke rustgevende kruidenthee staat voor je klaar!

HOE WERKT HET?

 • Selfmade wellness, een tijd van introspectie, ontspanning, stilte met jezelf!
 • Tarief: Naf 65 voor een uur of Naf 100 voor 2 uren
 • Plan min 2 dagen van tevoren via whatsapp je gewenste wellness moment in
 • Dag/tijd in overleg
 • Mogelijke beschikbaarheid; Elke dag tussen 8 a.m. en 8 p.m.
 • Max 2 personen tegelijk
 • Zelf handdoek(en) meenemen
Reserveer jouw plekje
Copyright © 2020 Dushi Retreat, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp