Copy
Nieuwsbrief Nonstop Present!
Open je nieuwsbrief in de browser
Dit keer een korte nieuwsbrief geheel in het teken van onze actie Nonstop Present op 27 en 28 mei 2016.

Present Oldebroek maakt deel uit van een landelijke beweging die zich inzet voor de ander met een heel eenvoudig maar doeltreffend concept: vrijwilligers melden zich aan  en de coördinator verbindt hen met een hulpvrager. De projecten die worden uitgevoerd zijn heel divers: van tuinwerkzaamheden, behangen, verven, opruimen, schoonmaken, gezinsprojecten tot sociale activiteiten met diverse doelgroepen. Onze stichting is actief sinds september 2012 en wij hebben sindsdien meer dan 250 projecten uitgevoerd.    
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei gaat Stichting Present Oldebroek voor de derde keer meedoen aan het landelijke evenement Nonstop Present. Om te laten zien wat wij als stichting Present doen, willen wij ons 24 uur inzetten voor een ander.

Voor Present Oldebroek gaan meerdere personen van onze stichting  24 uur aan de slag. Zij zullen  per project bijgestaan worden door  bestuursleden, vrijwilligers en ambassadeurs.

Wij starten om 13.00 in Oldebroek bij het Kooiveen, en eindigen via projecten bij Viattence op drie verschillende locaties, Nacht van Gebed, je Maintiendrai in Oosterwolde met een tuinproject bij een vluchtelingengezin in Wezep. Er zal worden gepoetst, eten gekookt, gewandeld, gefietst, geschilderd, getimmerd en getuinierd.

Projecten die voor de nonstoppers een kleine moeite zijn, maar voor de hulpontvangers van groots belang!
 
Wij komen  in actie om te laten zien hoe belangrijk het werk van Stichting Present is. Iets voor een ander doen, kan levens veranderen! Om projecten te kunnen blijven uitvoeren hebben we als stichting geld nodig. Daarom kunt u ons sponsoren tijdens 24 uur Nonstop Present.

Ga naar www.nonstoppresent.nl dan kunt u ons persoonlijk sponsoren als u één van deze Nonstoppers intikt:


Ruth van Amerongen
Anne Vierhuis
Bennie Knol
Eduard Meijer
Gijs van de Brink
Wim Junte
Mirjam Prins

De Nostoppers kunnen extra support ook goed gebruiken tijdens deze actie. Wilt u zelf meedoen of ons aanmoedigen? Stuur dan even een mail naar onze coördinator: info@presentoldebroek.nl

Zij weet precies waar iedereen zit tijdens deze 24-uurs actie en is zelf ook één van de Nonstoppers.

Mogen wij op uw steun rekenen? Heel hartelijk bedankt!
 
Nonstop Present is het sponsorevenement van stichting Present. Tijdens het evenement zijn groepen 'nonstoppers' een dag én nacht actief om kwetsbare mensen in hun woonplaats te helpen. Er wordt tussendoor niet geslapen. Het evenement vindt in 2016 plaats op vrijdag 27 & zaterdag 28 mei.
Facebook
Twitter
Website
Present Oldebroek wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de volgende organisaties:
  • Rabobank
  • Skanfonds
  • Oranjefonds
  • Fonds Cor van de Craats
  • Gemeente Oldebroek