Copy
Kitty Glas-in-Lood, nr. 4, februari 2015
Ziet deze mail er niet goed uit?
Bekijk hem dan in uw browser

Wat is er te melden?

Open dag op zaterdag 14 maart a.s.......
En atelierruimte huren als u thuis geen ruimte heeft?

Op zaterdag 14 maart a.s. is er een Open dag in het atelier van Kitty Glas-in-Lood. Vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. U kunt dan van dichtbij zien wat er allemaal komt kijken bij het maken van een glas-in-lood raam, zoals glas snijden, glas in lood zetten, solderen en kitten.

En voor de bierliefhebbers........in de naastgelegen ruimte van Remco Bouwonderhoud vindt tegelijkertijd een Open Brouwdag plaats. Ter gelegenheid van het
12 1/2 jarig bestaan van het Huizer Bierbrouwers Gilde zal een aantal leden hier bier gaan brouwen. Zie hoe gerst en water in bier verandert!
In het atelier is een ruimte beschikbaar voor de verhuur. Mocht u thuis geen ruimte of gelegenheid hebben om zelf aan de slag te gaan met glas-in-lood, dan kunt u atelierruimte huren.

Er staat een werktafel van  2.20 x 1.00 meter met hoge krukken. U kunt uw eigen gereedschap meenemen, maar u kunt ook gereedschap huren. De materialen kunt u zelf meenemen, maar uiteraard kunt u deze ook bij ons aanschaffen.

Heeft u hier interesse in, stuur dan een mailtje om de mogelijkheden te bespreken.
En verder nog leuk om te weten...........

* Het assortiment van de webshop van Kitty Glas-in-Lood wordt steeds groter. In de komende maanden zal het glasassortiment worden uitgebreid met grote platen (60x120 cm) Spectrum glas in vele gangbare kleuren en structuren.
Momenteel ook diverse tweedehands gereedschappen te koop, restpartijen tiffany glas en vele patronenboeken, alles zeer aantrekkelijk geprijsd!

* Er zijn ook weer workshops gepland. Kijk op de website voor de uitgebreide informatie en mogelijke data!
Hopelijk bevat deze nieuwsbrief weer nuttige informatie voor u en heeft u hem met plezier gelezen. Als u geen prijs stelt op volgende nieuwsbrieven van Kitty Glas-in-Lood, dan kunt u zich hieronder afmelden.

Met kleurrijke groeten,
Kitty
Share
Forward
Copyright © 2014, Kitty Glas-in-Lood
All rights reserved.


Ons mailadres is:
kittyglasinlood@outlook.com

uitschrijven voor deze nieuwsbrief   
update mail instellingen
 
Kitty Glas-in-Lood
Atelier: Kabelweg 1b
1271 AN  Huizen
Tel. 06 – 42 16 41 16
www.kittyglasinlood.nl

Openingstijden: donderdag/vrijdag 10.00 tot 17.00 uur
Overige dagen op afspraak

Naar de webshop....