Copy
Kitty Glas-in-Lood, nr. 9, september 2016
Ziet deze mail er niet goed uit?
Bekijk hem dan in uw browser

Wat is er te melden?

* De zomer weer voorbij......
* Mooie projecten en opdrachten,
* Kerstmarkten
EN
* Spectrum glas blijft bestaan!

De zomer weer voorbij.....
De zomer gaat langzaam weer voorbij. Tijdens onze vakantie in Frankrijk in de Limousin (Creuse) kwamen wij in het plaatsje Sous-Parsat. Een klein en niet spannend plaatsje, maar de kerk daarentegen bleek heel bijzonder!

Zoals elke kerk ook hier glas-in-lood ramen. Maar deze ramen waren onderdeel van de muurschilderingen. De afbeeldingen op de muur lopen door in de glas-in-lood ramen. Zowel de muurschilderingen als de glas-in-lood ramen zijn uitgevoerd door het atelier Gabriel Chabrat in Limoges.
In het pittoreske Felletin in dezelfde Limousin zagen wij prachtige oude straatlantaarns. Deze worden momenteel vervangen door nieuwe exemplaren. Wij hebben echter twee van deze mooie (elektrische) lantaarns op de kop kunnen tikken, nr. 3 en nr. 4............

We gaan het blanke glas vervangen door glas-in-lood en dan worden het prachtige blikvangers. Mocht u interesse hebben, stuur gerust een mailtje!
Mooie projecten en opdrachten
Twee leuke projecten in Huizen. In een zijraam naast de voordeur samen met de klant een ontwerp gemaakt voor een groot glas-in-lood raam. Dit is vervolgens in dubbel glas geplaatst. Dit raam wordt tevens als basis gebruikt voor een klein raampje in de op maat gemaakte voordeur.

In de voordeur wilde de klant graag een glas-in-lood raam met hun initialen erin. Deze zijn met speciale etch créme en een mal op het blanke glas gemaakt (effect zoals zandstralen). Ook dit raam is vervolgens in dubbel (veiligheids)glas geplaatst.
Op verzoek van diverse klanten speciale naambordjes gemaakt. Een glazen onderplaatje met huisnummer en of naam. Naam en nummer  bestaan uit kleine stukjes glas en deze worden net zoals de "versiering" in reliëf op het glas versmolten. Ze worden geleverd met rvs afstandhouders om ze te bevestigen. Interesse? Stuur een mailtje......................
De kerstmarkten zijn ook weer in aantocht. We starten met de vierdaagse Warme Witte Winter Weken bij tuincentrum 't Vaarderhoogt in Soest. Van 27 t/m 30 november is Kitty Glas-in-Lood hier weer aanwezig. Maar ook Druten (11 december, Amersfoort (14 december) en Amsterdam (18 december) staan in de planning. Kijk op de website voor de uitgebreide planning.

Like de facebook pagina van Kitty Glas-in-Lood en u wordt automatisch op de hoogte gehouden van alle markten!
Spectrum glas blijft bestaan!
Enige tijd geleden werd bekend dat de leverancier van Spectrum glas zou gaan stoppen. Afgelopen week ontvingen we het bericht dat Spectrum® Glass is verkocht aan Oceanside Glasstile (OGT). De productie zal in Mexico gaan plaatsvinden. Het zal echter nog wel even duren voordat de productie en voorraad weer op peil zijn. De meeste kleuren en structuren zijn nog wel op voorraad, maar de keuze in het restglas zal wat beperkter zijn. Kijk in de webshop voor de gehele sortering.
En verder nog leuk om te weten...........

* Het hele jaar door zijn er workshops en cursussen gepland. Kijk op de website voor de uitgebreide informatie en mogelijke data! Een andere datum is altijd in overleg af te spreken........

* Kitty Glas-in-Lood heeft een eigen facebook pagina! Like deze pagina en u wordt op de hoogte gehouden van de verschillende activiteiten van Kitty Glas-in-Lood, zoals acties, evenementen en nieuwe artikelen in de webshop.
Hopelijk heeft u deze nieuwsbrief met plezier gelezen. Als u geen prijs stelt op volgende nieuwsbrieven van Kitty Glas-in-Lood, dan kunt u zich hieronder afmelden.

Met kleurrijke groeten,
Kitty
Share
Forward
Copyright © 2014, Kitty Glas-in-Lood
All rights reserved.


Ons mailadres is:
kittyglasinlood@outlook.com

uitschrijven voor deze nieuwsbrief   
update mail instellingen
 
Kitty Glas-in-Lood
Atelier: Kabelweg 1b
1271 AN  Huizen
Tel. 06 – 42 16 41 16
www.kittyglasinlood.nl

Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Overige dagen op afspraak

Naar de webshop....
 


This email was sent to remcobouw@zonnet.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kitty Glas-in-Lood · Atelier Atelier: t.o. Ambachtsweg 51 Bedrijventerrein Service Park · Huizen, Nh 1271 AL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp