Copy
View this email in your browser

Digitale Doebeurs & Mega Dojo


Op zaterdag 25 april werd er in het kader van de Digitale Week de Digitale Doebeurs georganiseerd. Natuurlijk kon CoderDojo niet afwezig zijn. We begeleiden 2 sessies voor kinderen (en hun ouders) die nog niet met Scratch gewerkt hadden. Na een korte introductie konden ze zelf aan de slag. Onze coaches stonden zoals altijd paraat om elke vraag te beantwoorden.

Op donderdag 7 mei was er ook de "Mega Dojo" in Hasselt. 1024 kinderen van over heel Vlaanderen waren aanwezig voor een hele dag CoderDojo. Ook enkele van onze coaches waren aanwezig voor dit Mega event.

We hopen alle kinderen die hebben deelgenomen snel te zien op onze CoderDojo’s.

Wij zoeken lekkers


Een hele voormiddag Scratchen, Java programmeren of een Arduino machine in elkaar knutselen kost energie. Onze sponsors zorgen al voor een drankje, maar wij rekenen op jullie voor de hap.

Heb je thuis nog iets lekker liggen, bak je graag een cake of heb je aardbeien uit de tuin? Ze zijn meer dan welkom op onze Dojos!

Een Dojo heeft ook coaches nodig!

Door het grote succes van CoderDojo Gent zijn we in het nieuwe jaar gestart met een tweede groep in Gent en één in De Pinte. Deze maandelijkse Dojo’s kunnen enkel doorgaan dankzij de CoderDojo coaches die zich vrijwillig inzetten. Om deze Dojo’s volgend jaar te garanderen zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste coaches!

Kan jij goed overweg met computers en wil je af en toe een zaterdag voormiddag vrij maken? Of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Kom het coachen gerust eens uitproberen op een volgende Dojo! Een leuk extraatje is dat je eigen kinderen sowieso mogen meedoen met de Dojo’s waar jij coacht.

Alle informatie voor CoderDojo coaches kan je vinden in dit document.

Met dank aan:

Een CoderDojo zou niet mogelijk zijn zonder de vele coaches die zich iedere keer inzetten om de passie van programmeren en techniek over te dragen naar de kinderen.  Daarnaast willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze logistieke sponsors te bedanken : Digipolis uiteraard voor de locatie, iMinds voor het laven van de dorstige kinderen.

Copyright © 2015 Coderdojo Gent, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp