Copy
*|Relaunching...met BIZ!|*
Bekijk deze e-mail in je browser

Welkom...

 

...op de nieuwsbrief van BIZ Brussel. Hier werpen we een blik op de voorbije en toekomstige activiteiten van BIZ Brussel. De nieuwsbrief is gericht naar alle geïnteresseerden van het Samenwerkingsverband BIZ Brussel.

Relaunching... doe beroep op ons vormingsaanbod!

raket

De voorbije periode heeft alles en iedereen door elkaar geschud. Ook BIZ moet zich heruitvinden in de komende periode; we zoeken ons een weg tussen digitale en fysieke vormingsmomenten. Stap voor stap willen we ons preventieaanbod terug opstarten;

  • Online sessies voor groepen tot 15 personen,
  • Fysieke momenten afhankelijk van de ruimte die kan voldoen aan de veiligheidsmaatregelen. BIZ kan in de lokalen van het CAW in de Antwerpselaan kleine groepjes ontvangen tot 3 personen.

Natuurlijk kan je ons nog steeds contacteren om pedagogisch materiaal uit te lenen, budgetplanners, folders of andere informatie op te vragen!

Voor de doelgroep (volwassenen of jongeren):

  • Fysieke groepsvorming is in deze periode iets moeilijker. BIZ Brussel komt naar jouw werking indien de veiligheidsmaatregelen in acht kunnen worden genomen. Benieuwd welke vormingen voor jouw doelgroep interessant kan zijn? Hier vind je de vormingen voor volwassenen, hier het aanbod voor jongeren.

  • Digitale groepsvorming: De vorming “Budgetteren” kan online plaatsvinden, aangepast aan jouw doelgroep. In de loop van het najaar zullen er nog andere vormingen bijkomen, we houden je op de hoogte.

Ben je lesgever/begeleider en wil je zelf aan de slag met het pedagogisch materiaal? Contacteer ons voor een train-the-trainersessie. De train-the-trainersessie kan fysiek (max. 3 personen) of online (tot 15 personen) plaatsvinden. Ideaal om te organiseren met je (naaste) collega’s!

Voor hulpverleners:

  • Groepsvorming:Budgettools in de individuele begeleiding’: deze vorming kan online plaatsvinden. Je maakt kennis met budgettools die bruikbaar zijn in een individueel hulpverleningstraject.
  • Tijdens een consult maak je kennis met budgettools op maat van het hulpverleningstraject van jouw dossiers. Het consult kan online of fysiek (max. 3 personen) plaatsvinden. Een consult wordt ingevuld naargelang de vragen van jou en je collega’s.

Contacteer Wietske.vangils@cawbrussel.be voor meer informatie.

Het nieuwe beleidsplan 2021-2025 is klaar!

samenvatting nl

Bloed, zweet en tranen heeft de opmaak van het beleidsplan ons gekost... maar het heeft ons ook veel goesting gebracht in de komende 5 jaar! Ondertussen is het meerjarenplan en de begroting ingediend bij de Vlaamse Overheid, departement Welzijn. Hier vind je alvast een schematische samenvatting van de acties voor de komende beleidsperiode. 

Onze werkvormen richten zich naar verschillende actoren in de budget- en schuldhulpverlening met nadruk op de meest kwetsbaren in Brussel. In het preventieaanbod leggen we de focus op online veiligheid en financiële opvoeding. En meer dan ooit willen we de hand uitreiken naar partners en leden om ervaringen en informatie uit te wisselen!

Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of opmerkingen. 

Bezoek onze website: www.bizbrussel.be

Copyright © BIZ Brussel, All rights reserved.

Vragen of informatie: wietske.vangils@cawbrussel.be

unsubscribe me from this list
 
color-forwardtofriend-128.png Forward


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BIZ Brussel · Antwerpselaan 34 · Brussels 1000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp