Copy
Nieuwsbrief september 2016
Bekijk online
Beste Alice Hulleman,

Deze keer in onze nieuwsbrief:
  • SWW Hoogeveen en Domesta slaan de handen ineen
  • Onze huurders kunnen hun vraag nu ook in het Arabisch stellen
  • Besparen met de energiecheck
  • De verloting van De Adelaar
Veel leesplezier!

De handen ineen

SWW in Hoogeveen en Domesta slaan de handen ineen om sneller hulp te bieden bij huurachterstanden. Zo willen we het aantal dreigende huisuitzettingen in Hoogeveen aanzienlijk beperken. Lees meer!

Arabisch, Engels of Nederlands?

Elke dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur kunnen onze huurders bellen met Ayman. Hij spreekt Arabisch, Engels en Nederlands. We denken dat we hiermee een taalbarrière weghalen. Op onze website stelt Ayman zich voor.

Besparen met de energiecheck

Een flink deel van ons inkomen gaat naar gas en elektriciteit. Vaak kun je hierop best besparen. Wist je dat je € 80 per jaar bespaart als je vijf minuten doucht in plaats van negen? Marit, onze energiecoach, geeft onze huurders tips om het energieverbruik te verminderen. Klik hier voor meer informatie.

Gespannen gezichten

In de wijk Wolfsbos in Hoogeveen bouwen we De Adelaar: 38 huurappartementen en 9 eengezinswoningen. 5 september was een spannende avond! Niet alleen voor ons maar zeker ook voor iedereen die zich aanmeldde voor De Adelaar: de loting vond plaats. Bijna iedereen kreeg het huis of appartement van zijn/haar keuze. Een aantal eengezinswoningen en appartementen met drie slaapkamers heeft nog geen toekomstige bewoner. Als de winter een beetje meezit, dan is De Adelaar in het voorjaar van 2017 af. Via de webcam kun je zien hoe ver we al zijn!
Naar onze website
Vragen over of reageren op deze nieuwsbrief? Stuur een mail naar info@domesta.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit