Copy
Nieuwsbrief oktober 2016
Bekijk online
Beste Alice Hulleman,

Deze keer in onze nieuwsbrief:

Veel leesplezier!

Burendag

Op 24 september vierde Nederland voor de elfde keer Burendag. Een dag waarop buren en buurtbewoners allerlei activiteiten ondernemen om de buurt leuker te maken en elkaar beter te leren kennen. Ook in een paar wijken van ons stond Burendag op de agenda. Bekijk het filmpje voor een impressie.

Spreekuur brengt orde in de chaos

Huurders die het overzicht over hun inkomsten en uitgaven kwijt zijn, kunnen op dinsdagmorgen op het spreekuur bij Domesta terecht. Ze gaan dan in gesprek met consulenten van de gemeente Emmen om weer orde in de chaos te krijgen. Lees meer...

Reuring op de werkvloer

Dertien Drentse organisaties, waaronder Domesta, zorgden in de week van 3 tot en met 7 oktober voor reuring op de werkvloer: 130 medewerkers van deze organisaties stapten net als altijd in de auto, pakten de fiets of namen de bus… Deze keer niet om naar hun eigen werk te gaan, maar om een dag(deel) een kijkje te nemen in een andere keuken. En het smaakt naar meer!

Gratis zonnepanelen voor onze huurders

10 oktober was het de Dag van de Duurzaamheid. Dit was ook de dag waarop we wereldkundig maakten dat alle huurders gratis zonnepanelen krijgen, als ze in een geschikt huis wonen. En dat hebben we geweten! Al meer dan 500 huurders vroegen de zonnepanelen aan. Waarom zetten we deze stap? Dat lees je hier.
Naar onze website
Vragen over of reageren op deze nieuwsbrief? Stuur een mail naar info@domesta.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit