Copy
Nieuwsbrief maart 2017
Bekijk online
Beste Alice Hulleman,

Deze keer in onze nieuwsbrief:

Veel leesplezier!

Eind in zicht van bouw De Adelaar

De bouw van De Adelaar in Hoogeveen schiet al flink op! Ook zijn alle huizen en appartementen inmiddels verhuurd. Nog even en dan kunnen de nieuwe bewoners er wonen. We verwachten dat uiterlijk eind mei alle bewoners de sleutel hebben. Nieuwsgierig? Bekijk de beelden van de bouw via de webcam

Dat verdient een bloemetje!

Huur je 50 jaar een huis van ons? Dan zetten we je graag in het zonnetje. Zo ook Egbert Hoorn. Meneer Hoorn is al vele jaren actief als penningmeester van de huurdersvertegenwoordiging van Domesta in Hoogeveen. Hij kreeg niet alleen een mooie bos bloemen. Net als iedereen die 50 jaar van ons huurt, mag meneer Hoorn een maand gratis huren.  

Wel of niet klussen?

In de praktijk blijkt dat er soms onduidelijkheden zijn over het wonen in een gebouw met een Vereniging van Eigenaren. Daarom maakten we een overzichtelijke folder, om deze onduidelijkheden uit de wereld te helpen. Bekijk de folder hier!

Besparen met De VoorzieningenWijzer

Huurders van Domesta kunnen vaak veel geld besparen op verzekeringen, vaste lasten en subsidies. Het totale bedrag verschilt per huishouden. Om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren, werken we samen met de mensen van De VoorzieningenWijzer. Dit is een groot succes! Lees hier meer en kijk het filmpje met ervaringen van Mariëlle. 
Naar onze website
Vragen over of reageren op deze nieuwsbrief? Stuur een mail naar info@domesta.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit