Copy
Nieuwsbrief november 2016
Bekijk online
Beste Alice Hulleman,

Deze keer in onze nieuwsbrief:

Veel leesplezier!

Onze plannen voor 2017

De ontwikkeling en kwaliteit van onze huizen, duurzaamheid, wonen en zorg. Zo maar wat onderwerpen die centraal staan in de prestatieafspraken die we met huurdersorganisaties en gemeenten maakten. En deze prestatieafspraken zijn nu allemaal voorzien van de nodige handtekeningen! Benieuwd naar de plannen in jouw gemeente? Lees meer op onze website.

We bouwen voor Philadelphia

Philadelphia is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking helpt bij het vinden van een huis, gecombineerd met zorg. Samen met toekomstige bewoners en mensen van Philadelphia bedachten we een plan voor 36 appartementen op de hoek van de Alteveerstraat en Piet Heinstraat in Hoogeveen. Maandagavond 12 december presenteren we het plan aan alle omwonenden. 

Veiligheid gaat voor alles

Voor veel mensen maken ze het verschil tussen mobiel zijn en thuis blijven: elektrische voertuigen zoals scootmobielen, elektrische fietsen en (elektrische) rolstoelen. We zien ze dan ook steeds vaker. Binnen én buiten. Soms zorgt dit voor lastige of onveilige situaties. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen veilig woont, pakken we dit in 2017 actief op. Hoe? Dat lees je hier.

We meten de klanttevredenheid

Om onze huurders zo goed mogelijk te kunnen helpen, proberen we onze service elke keer te verbeteren. Daarom meten we vanaf 21 november de klanttevredenheid. We beginnen bij de huurders die verhuizen. Later breiden we dat uit naar onze hele dienstverlening.
Naar onze website
Vragen over of reageren op deze nieuwsbrief? Stuur een mail naar info@domesta.nl
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je hier uit