Copy
View this email in your browser

Vecta uit voorraad leverbaar

De Vecta, onze eigen, modulair op te bouwen monitorarm is vanaf vandaag uit voorraad leverbaar. Doordat alle losse componenten met elkaar te combineren zijn, is de Vecta perfect voor veel gebruikers. Geschikt voor één, twee of meerdere schermen, voorzien van Quick Release, bladklem én bladdoorvoer ; de Vecta is een multi inzetbare arm. En hij is nu uit voorraad leverbaar, dus u(w klant) heeft hem supersnel in huis! 
Klik hier voor meer info over de Vecta.


 

Gratis wandenkoffer

Wist u dat wij gratis koffers met samples van onze wanden beschikbaar stellen? 
Hierin vindt u miniwanden, klemmen, stofkaarten en koppelsetjes. 
Alles wat u nodig heeft om aan uw klant te laten zien waarom hij het beste voor wanden van In2ergo kan kiezen. Stuur ons een mail als u graag zo'n koffer ontvangt.

Catalogus ook online

Onze handige productcatalogus is ook altijd online te bekijken. Klik hier voor de bladerbare digitale versie. Handig om aan uw klanten te laten zien, zodat zij altijd weten welke handige ergonomische oplossingen u hen te bieden heeft.
Wilt u liever nog wat gedrukte exemplaren? Stuur ons dan een mail en we sturen ze toe.


 
KEMA-keur op elektrificatie

Al onze stekkerblokken en elektrificatie units zijn voorzien van het KEMA-keurmerk. 
Dit keurmerk geeft aan dat onze producten de vereiste veiligheidstest hebben doorstaan en dat u en uw klant ze dus met een gerust hart kunnen gebruiken. Bij veel bedrijven is het zelfs verplicht om gebruik te maken van KEMA goedgekeurde producten! 

zie hier al onze elektrificatie producten.
Twitter
Twitter
Website
Website
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
In2ergo B.V. 
Het Geffens Veld 9
5386 LL Geffen
T: 085 - 489 9090