Copy
Salut,

Ne bucuram ca ai fost alaturi de noi, si de multi alti oameni frumosi, la Clubul de Public Speaking. Saptamana aceasta am organizat ultima editie din cadrul proiectului.
Iata cateva amintiri ale unor momente speciale... :) (mai jos atasam niste poze sa vada ce au pierdut :))


Deoarece clubul de Public Speaking a fost primit atat de bine de catre tirgumureseni, am pregatit o editie festiva, cu multe surprize.

Am acordat diplome celor mai activi participanti (cei ce si-au adus contributia la fiecare editie) Floarea Borda si Szekely Zsolt si celor mai fideli participanti: Calin Tintosan, Cristina Sabau, Dina Poenar, Crina Laszlo si Cristina Obreja (au fost alaturi de noi in proportie de 80,100% dintre editii).
Dorim sa le multumim speakerilor pentru sustinerea acordata in derularea acestui proiect: Ioana Roman, Calin Stefanescu, Marius Pop, Pop Irimie Pompei, Ionut Oprea, Simona Ciff, Nicu Mihoc, Sorin Peligrad, Costin Gavaza si Ovidiu Maior.

Noi spunem ca merita pe deplin diplomele, voi? :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.668091543245404.1073741845.469556769765550&type=3

Bineinteles, nu putea sa lipseasca tortul JCI - noi spunem ca a fost gustos - :)  si filmuletul aniversar. http://we.tl/PM3xh4sCxZ

Multumim din nou celor care au participat la evenimentele organizate de noi si speram ca au fost utile pentru dezvoltarea voastra personala.
Vom reveni in curand cu noutati despre evenimentele noastre viitoare.


Cu prietenie,
Echipa JCI Targu Mures.
Vrei sa stii ce evenimente de business sau dezvoltare personale se organizeaza in Mures? Vino in comunitatea  de pe Facebook!
https://www.facebook.com/JciTarguMures

Copyright © 2014 Asociatia Junior Chamber International, All rights reserved.