Copy
View this email in your browser
Draga <<First Name>>,
 
Iti multumim pentru ca esti alaturi de noi pe drumul evolutiei personale si/sau profesionale. Acest newsletter, cu distributie trimestriala, isi propune sa te informeze cu privire la evenimentele pe care le vom organiza. Deoarece suntem o comunitate formata din oameni tineri, entuziasti si dornici sa aduca schimbari pozitive in comunitatea in care traiesc, te vom intampina (atat in mediul online cat si offline) cu prietenie, un zambet larg si cu bratele deschise. Sa ne vedem cu drag! :)
 
Carmen Moldovan, Presedinte Local JCI Targu - Mures, 2014
 
1. Ce am organizat pana acum?
 
- Clubul de Public Speaking
Am inceput  inca din luna octombrie, cu teme interesante si invitati unul si unul.: Intro in JCI (Ioana Roman), How to pitch your business (Marius Pop si Calin Stefanescu), Improvizatia in business (Pop Irimie Pompei), Cum ne pregatim un discurs (Ionut Oprea), Managementul emotiilor (Simona Ciff) si Dictie si Miscare scenica (Nicu Mihoc). Ne bucuram ca am marit comunitatea celor ce vor sa se dezvolte de la editia la editie si ...speram ca ti-a placut si tie! :)
 
Iata cateva poze de la Public Speaking:


 
 

   
 Ce vom organiza?
- In 2 aprilie 2014 te asteptam la BNE (Business Networking Event), ora 18:00, Le&Le Games. Deoarece networking-ul e deosebit de important, acest eveniment isi propune sa creeze un cadru in care profesionistii si antreprenorii, din diverse domenii, sa se cunoasca si sa dezvolte relatii de colaborare. Desigur, intr-un cadru amical, in care vom incerca o serie de jocuri de societate puse la dispozitie de catre partenerul nostru Le&Le Games si ne vom simti bine. Prima bautura este din partea casei. :) Mai multe info gasiti pe: https://www.facebook.com/JciTarguMures?fref=ts
 
- Club de Public Speaking
Vom continua seria editiilor de Public Speaking pana in iunie, iar la final tuturor celor 9 editii v-am pregatit o surpriza! Nu va spunem, e secret! :) Urmatoarea editie, din 9 aprilie, il are ca si invitat pe Trainerul Sorin Peligrad, care vine taman din Brasov sa ne invete ce este ”NLP-ul, Alchimia personala si Limbajul Nonverbal.”Join us: https://www.facebook.com/events/642435382476824/
 
- How to Start a Business
Acest eveniment il vom organiza la putin timp dupa Startup Weekend Mures, la inceputul lunii iunie si ne adresam tuturor celor care doresc sa-si deschida o afacere dar nu stiu care sunt procedurile. Asadar, vom avea ca si invitati doi antreprenori care ne vor spune ce trebuie sa facem la inceput de drum, pas cu pas.
 
Alte info:
- Lucram de cu zor la site-ul JCI Mures, sa-l punem pe picioare! Speram sa va placa. :)
 
- Incepand din luna februarie, ne-am largit echipa cu inca doi omuleti valorosi: Mihaela (de profesie contabil) si Simona (de profesie psiholog). Tot in luna februarie, o data cu noii membri,  am organizat un”Intro in JCI”in care ne-am propus sa raspundem la intrebarea ”Care e scopul nostru, ca membri activi JCI” cu scopul de a avea o directie unitara de actiune.
 
              
Miha’     Simo’
 
- Partenerii nostri organizeaza:
Copyright © 2014 Asociatia Junior Chamber International, All rights reserved.