Copy
Nieuwsbrief februari 2018
"El tango es una forma de caminar"
Jorge Luis Borges

Seizoen voorjaar 2018 start 11 febr - inschrijven/aanmelden 

Het nieuwe dansseizoen "voorjaar 2018" loopt van zondag 11 februari tot en met zondag 17 juni. 
Zoals je gewend bent bij Anna Rosa: flexibel lessen, onbeperkt bij parallelgroepen inhalen. Hier vind je lesrooster en lesdata.
Inschrijven kan alleen per danspaar (leider/volger). Aanmelden kan individueel, we helpen je dan bij het vinden van een danspartner.
Tijdens de eerste lessen is het nog mogelijk om als proeflesser aan mee te doen. Stuur daartoe een mail.

Gemiste lessen vorig seizoen 
Heb je in het vorig seizoen lessen gemist die je niet meer hebt kunnen inhalen? Bij inschrijving van een nieuwe cursus in het voorjaarsseizoen, is het mogelijk deze lessen alsnog in te halen in de komende periode. Lukt het niet op je eigen niveau, dan kan je ook bij een lager niveau deze lessen alsnog genieten. Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden, wel even bij de docenten van de les(sen) van je keuze, melden dat je er bent om in te halen.
 
Vernieuwde kortingsregelingen 
Vanaf het nieuwe voorjaarsseizoen biedt Anna Rosa andere kortingen aan dan voorgaande jaren. Onze voltijds-studentenkorting is komen te vervallen. Daarvoor in de plaats is er een korting gekomen voor álle jongeren t/m 25 jaar. De korting die gegeven wordt bij inschrijving voor een 2de (of 3de) reguliere cursus én/of korte cursus (zoals Extra Tango) zijn aanzienlijk hoger geworden. Voor U-pashouders is er een vaste korting. Daarnaast is het mogelijk om een deel van je cursusbedrag uit je U-pasbudget als korting te besteden. 
Alle info over kortingen vind je hier op onze website.

Extra Tango Cursus / Workshops - zaterdag 24 febr.
Met de Extra Tango Cursus/Workshops geef je je tango extra verdieping & inspiratie. Het bestaat uit 6 workshops van 1,5 uur op 6 zaterdagen, vanaf 1 jaar danservaring. Je kunt deze cursus volgen als (2de) cursus, of als losse workshops. Opgave vooraf per mail, uiterlijk donderdag 22 febr. Individuele aanmelding is mogelijk.
Lees de voorwaarden voor individuele deelname en meer informatie op onze website bij 'Cursussen' over Extra Tango.  
 
Tangoweek Zwitserland - nu inschrijven
Voor dansers vanaf halfgevorderd (min. 1 jaar danservaring) t/m vergevorderd niveau, organiseert Anna Rosa een tangoweek in de meivakantie (28 april - 5 mei). Even er tussen uit om een heerlijk frisse neus te halen en nieuwe energie op te doen in de voorjaarszon in de prachtige natuur van de Zwitserse Alpen. Daarnaast je laten verrassen door het dansprogramma: onderdompelen in de tango met 10 tangoworkshops door Annelies & Bennie. Optioneel zijn er lessen Feldenkrais voor verdieping van je lichaamsbewustzijn. 's Avonds dansen we in de salon op live muziek van Orquesta Típica Tango Pasión. Lees meer op onze website
 
Kom dansen, kom oefenen: Sterrensalons
- Oefensalon 3 feb: 20:30 - 23:00 uur DJ Eriberto; 19:30 uur proefles alle niveaus vanaf 1 jaar.
- Salon Rosa 17 feb: 20:00 - 23:30 uur met DJ Peter en live muziek door orkest Tango Trajectina; 19:00 uur práctica alle niveaus
- Oefensalon 3 maart: 20:30 - 23:00 uur DJ Eriberto; 19:30 uur práctica alle niveaus. 
 
Tangobuddies - voor leiders alle niveaus (M/V)
Als leider (m/v) heb je in de tangodans vaak te maken met veel (nieuwe) uitdagingen. Zo moet je je eigen lijf leren te sturen en de passen onder de knie krijgen. En heb je daarnaast ook nog een volger die je je in je armen hebt en die je wilt uitlokken háár dans te kunnen dansen.
Misschien zakt de moed je soms even in de schoenen; dat zal iedere doorgewinterde leider herkennen. Wil je even op adem komen, je verhaal doen en steun zoeken bij onze Tangobuddies? Neem contact op per mail via de school en de leiders Michiel (M) of Moos (V) staan voor je klaar om steun te geven. op maat (geen lessen).  
 
Terugblik Nieuwjaarssalon Koetshuis Kasteel de Haar - 7 jan 2018
De organisatie van de Nieuwjaarssalon - Tangoclub de Haar (Dutch Int. Tango Foundation i.s.m. Anna Rosa) kijkt terug op een zeer geslaagd tango-evenement. Wil je een indruk van deze avond, dan kan je op deze link klikken. De foto's kunnen nabesteld worden voor een gering bedrag bij de fotograaf. 
 
Alle data op een rijtje
 t/m 7 febr  Proeflessen alle niveaus
 3 febr  Oefensalon; proefles vooraf
 11 - 16 febr  Start nieuwe seizoen
 17 febr  Salon Rosa met live muziek
 24 febr   Start Extra Tango; workshop
 27 febr - 2 mrt   Voorjaarsvakantie; geen les
 3 mrt  Oefensalon; práctica vooraf
 28 apr-5 mei  Tangoweek Zwitserland

Like en volg ons ook op facebook
 Argentijnse Tango Anna Rosa
 Sterrensalons - Tango
Copyright © 2018 Argentijnse Tango Anna Rosa, All rights reserved.


Je kunt hier je adresgegevens aanpassen
of, wanneer je van ons geen e-mails meer wilt ontvangen gebruik je de volgende
link om je adresgegevens van onze verzendlijst te verwijderen.