Copy
Nieuwsbrief januari 2018
Dance enables you to find yourself and
lose yourself at the same time

Happy New Year & .. De lessen beginnen weer!
Met de feestelijke Nieuwjaarssalon afgelopen zondag 7 januari in Koetshuis Kasteel de Haar, is voor Anna Rosa het nieuwe jaar feestelijk begonnen. Deze week start de school weer met het vervolgen van de reguliere lessen, vanaf dinsdag 9 januari. Het huidige seizoen loopt door tot en met 26 januari.
 
Nieuwe lesrooster voorjaar 2018 - inschrijven mogelijk - start 11 febr.
Het nieuwe lesrooster staat weer op onze website en ook de folder ligt weer in de school. Let op: sommige dagen/niveaus zijn populair. Inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst. Inschrijving bij voorkeur per mail onder vermelding van dag/niveau en danspartner. Zijn alle gegevens bij ons bekend, dan is dit voldoende. Zo niet, dan graag het gehele contactformulier invullen. 
Het seizoen voorjaar 2018 loopt van 11 februari tot en met 17 juni. 
Zoals je gewend bent bij Anna Rosa: flexibel lessen, onbeperkt bij parrallelgroepen inhalen. Klik hier voor lesdata.
 
Proeflessen alle niveaus: 30 jan - 7 febr
Zoek je een danspartner voor een nieuwe cursus en/of wil je kennismaken met een ander docentenpaar en/of andere leslocatie? Geef je op voor deelname aan één of meer van onze proeflessen voor Niet-beginners, Gevorderd, Milonguero of Extra-Tango (later in januari over Extra-Tango meer info op onze website). 
Ook voor (absolute) beginners hebben we weer meerdere proeflessen georganiseerd. Deze zijn een introductie voor de nieuwe Basis 1 cursussen bij Anna Rosa, komend seizoen op zondag, woensdag en donderdag. Danservaring is niet nodig, evenmin als het meenemen van een danspartner. 
In deze periode zijn alle proeflessen gratis. Zie voor het hele aanbod onze proeflesflyers of onze website bij Proeflessen. 
 
Uitdelen proeflesflyers - gratis proeflessen
De nieuwe proeflesflyers liggen klaar in de school. Help jij ons bij de verspreiding van deze flyers? We vinden het het fijn wanneer je ze meeneemt en verspreidt onder bekenden/vrienden/familie/buren/..., zodat zij, via jou,tango als mogelijke nieuwe hobby ontmoeten. Of geef je ze, wanneer ze al dansen, een nieuwe impuls voor tangodans. Laat ze vrijblijvend kennismaken met onze lessen en docententeams.
Met jullie hulp houden we samen de school levendig!
 
Workshop Techniekles leiders/volgers apart - zaterdag 13 jan.
Voorlopig de laatst geplande Workshop Techniekles door Annelies a.s. zaterdag overdag. Opgave vooraf per mail, uiterlijk donderdag 11 jan. Voor alle niveaus. Lees meer op onze website over Techniekles voor volgers en Techniekles voor leiders.
 
28 april - 5 mei Tangoweek Zwitserland - Bennie & Annelies
Prijzen zijn bekend; inschrijving gestart.
Voor dansers vanaf 1 jaar ervaring organiseert Anna Rosa een tango-vakantieweek. We verblijven in Hotel Val Sinestra, een voormalig Kurhaus in Zwitserland. Naast de 10 tangoworkshops is er voldoende mogelijkheid om in de prachtige natuur te wandelen en te relaxen. 's Avonds dansen we in de salon op live muziek van Orquesta Típica Tango Pasión. Lees meer op onze website
 
Overig tangonieuws
- Open Huis Sterrenzicht - Nieuwjaarsduik - zondag 14 jan 
Voor als je vrienden/bekenden/familie eens wilt laten kijken bij (een deel van) jouw of een andere tangoles. Van 11:00 - 21:00 uur vrij binnenlopen.
- Gratis Tangomuziek: Lunchconcert vrijdag 19 jan. in Vredenburg - Margreet Markerink & Friends.
- Dansen is plezierig én gezond voor lichaam & geest. In dit artikel vind je een antwoord op de vraag waarom dansen de meest effectieve oefening is om het verouderingsproces van de hersenen te vertragen. 
 
Alle data op een rijtje
 9-14 jan  Vervolg reguliere lessen
 13 jan  Workshops Technieklessen
 14 jan  Open huis in Sterrenzicht
 20 jan  Salon Rosa met live muziek
 30 jan-7 feb  Proeflessen alle niveaus
 11 febr  Start voorjaarsseizoen
 28 apr-5 mei  Tangoweek Zwitserland
Copyright © 2018 Argentijnse Tango Anna Rosa, All rights reserved.


Verander je van e-mailadres?
Dan kun je zelf je e-mailadres aanpassen

Wil je van ons geen e-mails meer ontvangen?
Gebruik dan de volgende link om  je e-mailgegevens van onze verzendlijst te verwijderen.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Argentijnse Tango Anna Rosa · Adriaen van Ostadelaan 48 Bis · Utrecht, Utrecht 3583 AK · Netherlands