Copy

Gewonnen!!!

Hoera! We hebben de NRC Charity Award Vakjuryprijs gewonnen! Mijn vreugde kan niet op! :D Ik ben echt zó ontzettend blij! En ook best wel een beetje trots natuurlijk! ;) En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik een mega gave opdracht mogen doen, namelijk de jurk voor Esther Ouwehand ontwerpen voor tijdens Prinsjesdag! En... ik heb de eerste 10 dingen uit mijn gloednieuwe webshop verkocht! Drie keer feest dus :)

NRC Charity Award Vakjuryprijs gewonnen
jurk voor Esther Ouwehand ontworpen
de eerste 10 dingen uit mijn webshop verkocht
                                                                                           

NRC Charity Award Vakjuryprijs gewonnen!

Ik krijg die glimlach nog steeds niet van mijn gezicht haha! :D René Beemer en Debby van Velzen hebben de prijs in ontvangst genomen en vertelde dat de jury erg lovend was. :) Toch wel jammer dat ik er niet bij was, maar ja 'even overvliegen' vond ik ook weer zo wat. Met deze prijs mag de NVV gratis twee dubbele advertentiepagina's in de NRC next plaatsen, ter waarde van € 75.000! Poeh, wat een bedrag zeg! Ik ga natuurlijk mijn uiterste best doen om daar 2 top advertenties van te maken! :) Bij deze wil ik nog even zeggen dat de advertentie er nooit was geweest, zonder het super leuke vrijwilligers team van Melk, je kan zonder! (Alex Romijn, René Beemer en Veerle van Harten). En ik ben heel blij dat Celiné Rosier van Buzz en Boom de tekst van de advertentie heeft bijgeschaafd.

jurk voor Esther Ouwehand ontworpen

Onverwacht kreeg ik een telefoontje van de Partij voor de Dieren over of ik mee wilde denken over de jurk van Esther Ouwehand voor Prinsjesdag. Tja, daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Super leuk om te mogen doen!!! Ik heb de rits van de jurk onderdeel gemaakt van het ontwerp ;) Met dit ontwerp maakte Esther en haar nichtje Tessa een statement tegen de walvisjacht en dolfijnenslachtingen. Hier kun je het persbericht lezen.
Fotograaf: Rob Voss
de eerste 10 dingen uit mijn webshop verkocht

Jee, wat heb ik veel positieve reacties op mijn Happy Vegan webshop gekregen! :) En dus ook al 7 shirts, 2 tassen én een trui verkocht! Een mooi begin toch? Uiteraard heb ik alle ontwerpen zelf gemaakt :D
dankbaar

Natuurlijk is het af en toe gekkenwerk, zo'n reclamebureau runnen vanuit Istanbul. En eerlijk gezegd heb ik af en toe ook best wel in de stress gezeten, zo zonder vast inkomen. Maar ik ben zó ongelooflijk blij dat ik de sprong heb gewaagd! Het is héérlijk om echt vanuit mijn hart te werken en zoveel leuke dingen te mogen doen :) Ik ben een blij en dankbaar mens :)
Hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief. Stuur hem gerust door.

Liefs, Maria
Share
Tweet
Copyright © 2014 Colourful Green, All rights reserved.


Met 1 klik afmelden   •   Update mijn gegevens

Email Marketing Powered by Mailchimp