Copy

Woehaaa!

Dit jaar heb ik in samenwerking met diverse goede doelen 8 advertenties gemaakt voor de NRC Charity Awards :) En... er zijn er maar liefst *VIJF* door de vakjury genomineerd!

5 nominaties NRC Charity Awards
bestuurder geworden bij Plenty Food
crowdfunding dierendag poster
Happy Vegan nu internationaal

 

5 nominaties NRC Charity Awards

De jury heeft 24 advertenties genomineerd en hiervan zijn er dus 5 door ons gemaakt! Yeah! :D De winnende goede doelen van de NRC Charity Awards krijgen gratis advertentieruimte in de NRC ter waarde van € 75.000, dus ik hoop héél erg hard dat we winnen :) Volgende week krijg ik de uitslag...

Help je mee door uiterlijk vrijdag 11 september op onze advertenties te stemmen? Je kunt 1 keer stemmen per e-mailadres ;)

1. Stem op de Nederlandse Vereniging voor Veganisme
2. Stem op Plenty Food
3. Stem op De Faunabescherming
4. Stem op Natuur & Milieu
5. Stem op Spreeuwen
Bestuurder geworden bij Plenty Food

En toen kreeg ik een telefoontje of ik in het bestuur wilde komen bij Plenty Food :D Ik had geen flauw idee wat ik me daarbij moest voorstellen en heb dus eerst een tijdje meegedraaid. Nu ben ik officieel secretaris van Plenty Food Nederland en Plenty Food international :)

Plenty Food biedt duurzame plantaardige voedselhulp. Zo helpen we bijvoorbeeld mensen in Afrika met het opzetten van hun eigen moestuin. Het voordeel van plantaardige voedselhulp is dat het véél efficiënter is én beter voor de dieren en de aarde. Ik ben erg blij dat ik ze een beetje kan helpen :) Uiteraard zou het helemaal fantastisch zijn als jij ook wilt helpen als vrijwilliger of donateur.

Onze advertentie is door de nominatie gratis in de NRC geplaatst. Dat is alvast een mooie start!
Crowdfunding dierendag poster

Ik heb gratis deze poster gemaakt voor dierendag :) Help je mee met een donatie om deze poster op alle grote NS-stations te krijgen? Of doe zelf gratis mee met de VeganChallenge van oktober en daag jezelf uit om 1 maand plantaardig te eten :) Al ruim 9000 mensen hebben meegedaan!
Happy Vegan nu internationaal

Na een avondje kopiëren en plakken staat mijn US webshop online! De eerste bestellingen uit Amerika zijn al binnen :D

Verder heb ik een tekening gemaakt van Cecil de leeuw en zijn er al 70 shirts met Cecil verkocht. De helft van de winst hiervan doneer ik aan Stichting Spots om de leeuwen en andere katachtigen te helpen beschermen.

Als je op de hoogte wilt blijven van kortingsacties, houd dan de webshop of Facebook in de gaten.
 
Mijn mooie lieve man met het Cecil shirt :)
"Shoot nothing but pictures."

Heel hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief. Stuur hem gerust door.

Liefs, Maria
 
Share
Tweet
Copyright © 2015 Colourful Green, All rights reserved.


Met 1 klik afmelden   •   Update mijn gegevens

Email Marketing Powered by Mailchimp