Copy
Nieuwsbrief Najaar 2015
Bekijk dit bericht in uw browser
                   logo

Deelname PAN 2015 - stand 71

Terug van weggeweest: van 22 - 29 november kunt u ons vinden in stand 71 in de Amsterdamse Rai op de PAN. Met behalve bovenstaand schilderij (Gezicht op de Magere Brug te Amsterdam) van Jan Wiegers nemen we ook werken mee van o.a. Kees van Dongen, Raoul Hynckes, Jan Sluijters, Isaac Israels, Jan Mankes en Raoul Dufy. Lees meer over de beurs op de website van de PAN.
Vaas met klaprozen van Jaap Weyand (1886-1960)
Weg door het bos uit 1909 van Jan Sluijters (1881-1957)
Bruiklenen aan Gemeentemuseum Den Haag
De weg door het bos van Jan Sluijters en de Vaas met klaprozen van Jaap Weijand dragen beide het predikaat 'Herkomst: Ivo Bouwman' en zijn tot en met 3 januari 2016 te zien op de tentoonstelling Kleur ontketend - Moderne kunst in de Lage Landen 1885 - 1914 in Gemeentemuseum Den Haag. De Bosweg is bovendien beschikbaar voor verkoop. Lees meer over de tentoonstelling op de website van het Gemeentemuseum.
Jonge vrouw op balkon in Parijs van Isaac Israels (1865-1934), doek
Naaistertje van Isaac Israels (1865-1934), pastel
Recente aanwinsten
Onlangs zijn ons uit particuliere verzamelingen deze twee prachtige werken van Isaac Israels aangeboden. Zoals u inmiddels zult weten geef ik er de voorkeur aan om werken te tonen die niet recentelijk van de veiling afkomstig zijn. Ook deze twee werken zijn tientallen jaren uit het zicht gebleven omdat ze deel uit maakten van particuliere collecties die met veel zorg en toewijding zijn samengesteld. Ik hoop dat de toekomstige nieuwe eigenaren er net zo veel van kunnen genieten. U kunt de werken na afspraak in onze galerie komen bekijken, maar ze zullen ook te zien zijn in onze stand nr. 71 op de PAN. Graag tot dan!

Ivo Bouwman

 
Copyright © 2015 Kunsthandel Ivo Bouwman, All rights reserved.


Bijwerken van uw gegevens of afmelden van deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp