Copy

Spreekuur sociale marktplaats, vrijwilligers motiveren en nog meer...

Je bent in Weert of Nederweert actief binnen je vereniging, steekt de handen uit de mouwen in je buurt, ondersteunt actief een goed doel of doet mee aan een vrijwilligersactie. Met andere woorden, je zet je vrijwillig in. Wij zijn trots op wat jij doet en zijn er om jou te informeren, adviseren, waarderen of met anderen in verbinding te brengen.

In deze nieuwsbrief Vrijwillige Inzet vanuit Punt Welzijn informeren we je over het spreekuur van de sociale marktplaats, het motiveren van vrijwilligers, een nieuw interview met een vrijwilligster uit het Weerterland en het Jaarbeeld van Punt Welzijn.

Maak een PUNT van vrijwillige inzet

Spreekuur sociale marktplaats


Na de zomervakanties vindt er weer een fysiek inloopspreekuur plaats voor het vinden van vrijwilligerswerk of vragen over het plaatsen van advertenties op onze digitale sociale marktplaats.
Onze vrijwilligers Mia, Els, Hanneke en Gonnie draaien dit spreekuur vanaf 24 augustus op dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur en op donderdag van 9.30 tot 12.00 uur.
Wil je graag vrijwilligerswerk doen in het Weerterland maar weet je bijvoorbeeld niet goed weet wat er bij je past? Loop dan eens vrijblijvend tijdens het spreekuur binnen voor een gesprek hierover.
Het spreekuur vindt plaats in een kantoor van Punt Welzijn, Beekstraat 54, Weert. Maak je liever een afspraak? Bel dan via 0495-697900 of mail socialemarktplaats@puntwelzijn.nl
 
Lees meer

Vrijwilligers motiveren: 5 tips op een rij

Het is zaak om goed oog te houden voor de motivatie van je vrijwilligers. Ze blijven dan langer aan je organisatie verbonden. Kenniscentrum vrijwilligers heeft 5 tips voor het motiveren van vrijwilligers op een rij gezet. 

 
Lees meer

“Je kan iets kiezen waar je van leert en profijt bij hebt in je studie en toekomst”

Romy Passon is 18 jaar en komt uit Weert. Ze is al 2 jaar te horen als nieuwslezer bij WeertFM. Daarnaast doet ze de opleiding media en event management, richting media en communicatie, op het Sint Lucas in Boxtel. Ook heeft ze een bijbaantje bij de supermarkt en speelt ze accordeon. Heeft deze jonge meid wel tijd voor vrijwilligerswerk?

Lees meer

Jaarbeeld Punt Welzijn

 

2020, een jaar dat optimistisch begon en al snel werd overschaduwd door corona.  Onze dienstverlening werd direct aangepast binnen de coronarichtlijnen en maatregelen met steeds weer het uitgangspunt: wat kan er wél! Op die manier hebben we kunnen uitvoeren op inhoud en van waarde kunnen zijn voor inwoners in Weert en Nederweert.

2020 was een bijzonder jaar waarin onze dienstverlening ineens heel zichtbaar werd. Denk aan de corona hulplijn, onze jongerenwerkers op straat of de deurbelbezoeken aan gezinnen met jonge kinderen.

Door onze sterke lokale verankering, kennis van de lokale situatie en ons uitgebreide netwerk spelen wij in op vragen en behoeften uit de samenleving. Afgelopen jaar vergde veel flexibiliteit en creativiteit van medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en al die betrokken inwoners. Met elkaar hebben we ook in 2020 de samenleving versterkt!

Lees meer
Activiteitenoverzicht Punt Welzijn
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E socialemarktplaats@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp