Copy

Help je mij als ik het soms vergeet?


Eynderhoof wil graag dat mensen zo lang mogelijk bij hen betrokken kunnen blijven en zich daar prettig voelen, ook wanneer iemand te maken krijgt met geheugenproblemen. Om hier goed mee om te gaan hebben vrijwilligers o.a. de training ‘GOED omgaan met dementie’ gevolgd. Zo zorgen zij ervoor dat mensen zo lang mogelijk mee kunnen blijven doen. Bekijk HIER een filmpje over hoe ze bij Eynderhoof  hiermee omgaan.

In je vrijwilligerswerk of als lid bij een vereniging kun je te maken krijgen met mensen met dementie, bijvoorbeeld wanneer je werkt in het verzorgingshuis, maar ook in een sportvereniging.
Het kan zijn dat een lid van je vereniging soms wat vergeetachtig is en hierdoor minder goed deel kan nemen.Weet jij hoe je dementie kunt herkennen? En hoe je hiermee om kunt gaan? Kijk voor meer informatie op www.puntwelzijn.nl/dementie

                               

Of heb jij voor jezelf of voor je vereniging interesse in de gratis training ‘GOED omgaan met dementie?
Op dinsdag 26 oktober van 19:30 tot 22:00 uur in Weert (BeekCwartier, Beekstraat 54) en op dinsdag 23 november van 19:30 tot 22:00 uur in Nederweert (Antonius Veste, Sint Willibrordusstraat 1) worden deze trainingen weer aangeboden door trainers van Samen Dementievriendelijk .
Aanmelden kan via de agenda op de website www.puntwelzijn.nl of klik hier voor de workshop op  26 oktober en klik hier voor de workshop op 23 november.      
                                             

Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E socialemarktplaats@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp