Copy

Ook in 2022 weer veel informatie op het gebied van Vrijwillige Inzet

Je bent in Weert of Nederweert actief binnen je vereniging, steekt de handen uit de mouwen in je buurt, ondersteunt actief een goed doel of doet mee aan een vrijwilligersactie. Met andere woorden, je zet je vrijwillig in. Wij zijn trots op wat jij doet en zijn er om jou te informeren, adviseren, waarderen of met anderen in verbinding te brengen.

In deze eerste nieuwsbrief Vrijwillige Inzet vanuit Punt Welzijn voor het jaar 2022 meer informatie over NL Doet 2022, Mensen maken Weert en Nederweert gaat door en de Nationale vrijwilligersprijzen 2022. 

Maak een PUNT van vrijwillige inzet

Nog snel aanmelden en Tips voor NLdoet 2022

Heb je nog geen klus aangemeld maar heb je toch nog een leuk idee? Je hebt nog tot 31 januari de tijd om een financiële bijdrage aan te vragen voor jouw NLdoet activiteit. Dus meld je snel aan!

Ook krijg je op NLdoet.nl de komende weken tips die je kunnen helpen tijdens de voorbereidingen voor de klus.

Voor aanmelden en de tips, kijk dan op de website van NLdoet. 

Lees meer

Mensen maken Weert en Nederweert gaat door.  


Ook in 2022 gaan we weer interessante en enthousiaste verhalen met jullie delen van vrijwilligers uit de gemeente Weert en Nederweert. Ben je zelf een enthousiaste vrijwilliger die graag vertelt over het vrijwilligerswerk dat je doet? Neem dan contact op met Punt Welzijn. 
Lees meer

Trots op jouw vrijwilligerswerk?
Meld je dan aan voor de Nationale Vrijwilligersprijzen


Om landelijk waardering en erkenning te geven aan het vele werk van vrijwilligers zijn er de Nationale Vrijwilligersprijzen. Punt Welzijn maakt vrijwilligersorganisaties uit Nederweert en Weert graag attent op de mogelijkheid om aan te melden voor deze prijzen. De hoofdprijs is dit jaar maar liefst 15.000 euro en wordt in juli uitgereikt. Je doet mee door een korte vlog in te sturen tussen 1 januari en 1 maart 2022.  
Lees meer
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E socialemarktplaats@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp