Copy

De laatste nieuwsbrief Vrijwillige inzet
voor het jaar 2021

Je bent in Weert of Nederweert actief binnen je vereniging, steekt de handen uit de mouwen in je buurt, ondersteunt actief een goed doel of doet mee aan een vrijwilligersactie. Met andere woorden, je zet je vrijwillig in. Wij zijn trots op wat jij doet en zijn er om jou te informeren, adviseren, waarderen of met anderen in verbinding te brengen.

In deze laatste nieuwsbrief Vrijwillige Inzet vanuit Punt Welzijn voor het jaar 2021 meer informatie over de UBO registratie, aanvraag voor financiële middelen voor NL Doet 2022, het laatste verhaal van dit jaar in "Mensen maken Weert en een mooie kerstgroet van Punt Welzijn.   

Maak een PUNT van vrijwillige inzet

Informatie over de UBO registratie


In 2020 trad een wetsvoorstel in werking tot implementatie van het zogenoemde UBO-register. Dit houdt in dat rechtspersonen, waaronder alle verenigingen en stichtingen, informatie over hun UBO’s moeten verzamelen, bijhouden en registreren in het UBO-register.
Bestaande rechtspersonen hebben hier tijd voor tot 27 maart 2022. Medio december 2021 ontvingen diverse verenigingen/stichtingen in Weert eo hierover bericht. Reden voor ons om wat informatie te delen over deze verplichting op onze website. 
Lees meer

NLdoet 2022

Wij attenderen je vanuit Punt Welzijn graag op NLdoet 2022. Jouw vereniging doet toch zeker ook weer mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland?

NLdoet vindt plaats op 11 en 12 maart en voor het aanvragen van een financiële bijdrage voor jouw klus kun je t/m 31 januari 2022 terecht bij het Oranjefonds. Op de website van NLdoet vind je alle informatie. Organisaties kunnen een bijdrage van maximaal €350 per locatie aanvragen voor bijvoorbeeld materialen en catering.

Lees meer

Het laatste verhaal van "Mensen maken Weert". 


Ilja is een scout in hart en nieren. Zijn verhaal willen we als laatste verhaal van "Mensen maken Weert" voor dit jaar met jullie delen. Lees zijn verhaal op onze website. 
Lees meer
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E socialemarktplaats@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp