Copy

Blijf nieuwsgierig!

Je bent in Weert of Nederweert actief binnen je vereniging, steekt de handen uit de mouwen in je buurt, ondersteunt actief een goed doel of doet mee aan een vrijwilligersactie. Met andere woorden, je zet je vrijwillig in. Wij zijn trots op wat jij doet en zijn er om jou te informeren, adviseren, waarderen of met anderen in verbinding te brengen.

In deze extra nieuwsbrief Vrijwillige Inzet vanuit Punt Welzijn informeren we je nogmaals over het onderdeel Kennis op onze digitale sociale marktplaats. Daar kun je allemaal workshops en elearnings vinden om je kennis te vergroten of op te frissen: voor jou als vrijwilliger binnen een vereniging, burgerinitiatief of non-profit organisatie. In deze nieuwsbrief maken we je attent op een aantal workshops van Huis voor de Sport die vanuit het Sportakkoord binnenkort online plaatsvinden. En laten we je zien dat er op onze website een aantal leuke online trainingen van de Blijwilliger staan die je ieder moment kunt volgen.
 

Maak een PUNT van vrijwillige inzet

Training ‘Van passieve leden naar actieve vrijwilligers: vrijwilligers werven in de vereniging’

Zou jij het super vinden als leden van je vereniging zich actief als vrijwilliger in gaan zetten? Dan is de training ‘van passieve leden naar actieve vrijwilligers’ iets voor jou. Je gaat online én door middel van een werkschrift aan de slag.

Lees meer

Training ‘Werven van vrijwilligers in drie stappen’

Zoek jij vrijwilligers voor je vereniging of stichting? Dan is de methode ‘werven van vrijwilligers in 3 stappen’ iets voor jou. Je gaat online én door middel van een werkschrift aan de slag.

Lees meer

Financieel gezond de crisis door

Vanuit het Weerter Sportakkoord wordt het webinar 'Financieel gezond de crisis door' aangeboden voor sportverenigingen in Weert.
In dit webinar, onder leiding van gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport), wordt besproken hoe je om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging.

Lees meer

Communicatie, juist nu! Maar hoe?

Ook dit gratis webinar wordt vanuit het Weerter Sportakkoord aangeboden voor sportverenigingen in Weert. Tijdens de webinar wordt jouw vereniging, samen met een aantal andere verenigingen, concreet op weg geholpen om communicatie optimaal in te zetten in tijden van corona. De webinar bevat vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen, zodat je na jouw deelname meteen aan de slag kunt voor jouw vereniging.

Lees meer

Noteer in je agenda

Activiteitenoverzicht Punt Welzijn
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E socialemarktplaats@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl

 
Op elk punt in je leven...

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl
 
Mailing voorkeuren / Uitschrijven
Dit bericht is verstuurd naar <<Emailadres>> door Punt Welzijn.

Email Marketing Powered by Mailchimp