Copy
Yhteiset pelisäännöt dokumenttien jakamiseen ja hallintaan / Tässä kirjeessä esittelemme yhden Prosessipäivien teemoista!
Tietämyksenhallintaa parhaimmillaan
Dokumenttien hallinta aiheuttaa monissa yrityksissä ja organisaatioissa tuskanhikeä. Virallinen asiakirjahallinta on ehkä laitettu jo jollekin tolalle, mutta dokumenttien hallinta, löytäminen ja yhdessä työstäminen hakee muotojaan. Järjestelmät auttavat, mutta jos yhteiset pelisäännöt puuttuvat, ei ole niistäkään juuri apua. Prosessipäivillä pohditaan yhdessä menestyksekkäitä tapoja tietojen ja dokumenttien hallinnan parhaista käytännöistä! Juha Anttilalla (IITC) on tästä paljon kokemusta ja onneksi myös kertoo näistä opeistaan auliisti!
 
Kokemuksen syvällä rintaäänellä puhuu myös Erik Forsström (Istekki). Istekillä tietämyksenhallinta nostettiin tapetille kolmisen vuotta sitten. Väen vaihtuessa haluttiin tiedon siirtymisestä, dokumentoinnista ja jakamisesta sujuvampaa. Erik kertoo, mitä Istekillä on tämän suhteen saatu aikaiseksi ja kuinka tietämyksenhallinta jatkaa elämistään organisaatiossa myös aktiivivaiheen jälkeen. 


Yhteisten pelisääntöjen lisäksi on hyvä soveltaa modernia laadunhallintaa. Joona Heikkinen (M-Files) käy läpi keskeisimmät tavat, joilla nykyaikaiset työkalut helpottavat laatujärjestelmän rakentamista, monimutkaisen kokonaisuuden hallintaa, sekä tiedon ja vastuun jalkauttamista läpi organisaation. Näiden esitysten jälkeen pysyy langat entistäkin paremmin käsissä!
Lähde mukaan!
Tutustu puhujiin
 
Tietämyksenhallintaa käytännössä tiedon jakamisen mahdollistajana

Erik Forsström / Istekki

Erik Forsström työskentelee tietämyksenhallintapäällikkönä ja prosessivastaavana Istekki Oy:n Laatu- ja toimintajärjestelmät –ryhmässä. Ryhmä vastaa Istekki Oy:n palvelutuotannon ITSM-prosesseista häiriönhallinnasta muutoksenhallintaan. Erik itse on monessa palvelunhallinnan liemessä keitetty ITIL® Expert –sertifioitu ITSM-asiantuntija ja vastaa Istekki Oy:ssä tietämyksenhallinnan lisäksi niin muutoksenhallinnasta kuin jakelunhallinnasta.
Askeleet moderniin laadunhallintaan

Joona Heikkinen / M-Files

Joona Heikkinen toimii M-Filesilla liiketoiminnan kehitysjohtajana ja hän on uransa aikana ollut mukana toteuttamassa ja suunnittelemassa noin sataa tiedon- ja laadunhallinnan ratkaisua. Laadunhallinnan suurimpana haasteena hän pitää laatutyön integroimista osaksi yritysten DNA:ta ja päivittäisiä prosesseja - kuinka osallistaa organisaatio laatutyöhön joustavasti ja välttäen tarpeetonta byrokratiaa? 
Parhaat käytännöt dokumenttien ja tietojen hallintaan

Juha Anttila / IITC

Juha Anttila työskentelee IITC:ssä, joka on informaation hallinnan konsultointiin, koulutukseen ja julkaisutoimintaan erikoistunut yhtiö. Joka kolmas Suomen TOP100 yritys on IITC:n asiakas. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä ja järjestelmien käyttöönotosta. 
Tutustu muihin aiheisiin ja puhujiin!
Kumppaniksi Prosessipäiville?

Kysy lisää info@prosessipaivat.fi
Prosessipäivät täyttää viisi vuotta ja siksi olemme liikkeellä entistäkin isommin!
* Seminaaripaketeissa Suunnon Spartan älykellot! Voit valita myös hyväntekeväisyyspaketin ja lahjoittaa kelloa vastaavan summan Nenäpäiväkeräykseen.

* Uudet varta vasten Prosessipäiville rakennetut tilat messuhallien puolella!
* 30 asiantuntijapuheenvuoroa, joissa tarkastellaan tietoa prosessien polttoaineena

* Uutuutena 8 interaktiivista workshopia jossa opittua sovelletaan käytäntöön

*Tapahtumalippuun sisältyy iltatilaisuus!

 
Tervetuloa mukaan kevään odotetuimpaan tapahtumaan!
Oppia.fi on Wakaru Oy:n tuottama palvelu.Wakaru Oy
Pasilanraitio 9B
00240 HELSINKI
www.wakaru.fi

Saat tämän viestin, sillä olet joko aiemmin tehnyt kanssamme yhteistyötä tai voisit toimenkuvasi puolesta olla kiinnostunut palvelutarjonnastamme.

Unsubscribe > Peruuta uutiskirje | Avaa viesti selaimessa | Rekisteriseloste

Copyright © 2017 Wakaru Oy, All rights reserved.