Copy
Uitnodiging voor de Gordon & Macphail Tasting met Steven Cameron op 4 september.
View this email in your browser

Gordon & Macphail Tasting

met Steven Cameron


Beste whisky liefhebber,

Met deze hitte denk je waarschijnlijk niet zo snel aan een glas single malt whisky maar we zijn al volop bezig met de planning voor het najaar. We trappen het proeverij seizoen voor het najaar af met een bijzondere Gordon & Macphail tasting met brand ambassador Steven Cameron. Op woensdag 4 september komt Steven speciaal naar Musselkanaal om je kennis te laten maken met de nieuwste Gordon & Macphail whisky's en enkele bijzondere specials. 

Gordon & Macphail is een begrip in whisky land als de oudste onafhankelijke bottelaar en de huidige eigenaar van de Benromach distilleerderij. Ze bottelen tot wel 70 jaar oude whisky's en hebben vorig jaar hun hele portfolio opgefrist met nieuwe series, flessen en verpakkingen. In samenwerking met importeur van Wees is het ons gelukt Steven naar Nederland te halen om daar een avond lang over te vertellen. Uiteraard in combinatie met een verrassende line-up en een hapje.

Opgeven kan door te mailen naar info@dramtime.nl. Let op! Het aantal plaatsen is beperkt! Onderstaand alle praktische informatie.

 

Met vriendelijke whisky groet,

Tom-Roderick
Aeilke
Rick

        

Wanneer: woensdag 4 september

Tijd: 19.45 uur inloop, 20.00 uur aanvang proeverij

Kosten: €35,- p.p.

Adres: Schoolstraat 48, 9581 GC, Musselkanaal
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2019 Slijterij Frans Muthert & DramTime.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list