Copy
Juli 2017
  • Voorwoord
  • Raimond Joosten nieuwe directeur per 1 oktober

Voorwoord


In deze speciale editie van onze nieuwsbrief stellen wij u voor aan Raimond Joosten, per 1 oktober de nieuwe directeur van BakerWare. Wij zijn verheugd met zijn komst en heten hem alvast van harte welkom. Tijdens de klantendag in het najaar, kunt u kennis met hem maken. Het komende half jaar blijven wij zeker nog verbonden aan BakerWare en zullen wij ons, in overleg met Centric, beraden op de periode na 1 januari. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op! 

Wij wensen u een fijne vakantie!  

Met vriendelijke groet, 
Richard Bakker en Eric Heersink

Raimond Joosten nieuwe directeur per 1 oktober

Via deze weg wil ik me alvast kort aan u voorstellen. Op dit moment ben ik nog werkzaam bij Centric, waar ik in 2000 ben begonnen en binnen diverse onderdelen van de organisatie werkzaam ben geweest. De langste periode heb ik binnen de divisie Public Sector Solutions gewerkt, het onderdeel waar applicaties voor lokale overheden worden ontwikkeld, onder meer op het gebied van Belastingen.
In die periode heb ik ook de start en groei van diverse belastingkantoren vanuit ‘ICT perspectief’ mee mogen maken. De afgelopen periode ben ik actief geweest binnen de branche Healthcare en momenteel werk ik bij een onderdeel dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen. BakerWare heb ik leren kennen als een dynamische en flexibele organisatie die de afgelopen jaren verder is gegroeid in omvang en ook in productaanbod. Ik kijk ernaar uit om vanaf 1 oktober te beginnen en een vervolg te geven aan de weg die Richard en Eric zijn ingeslagen met Bakerware.
BakerWare B.V.
Nijbracht 124
7821 CE  Emmen

Tel. 0591-645608
info@bakerware.nl
www.bakerware.nl
Bekijk nieuwsbrief in uw browser 

Uitschrijven    Voorkeuren bewerken 

Copyright © 2017 BakerWare BV, All rights reserved.

Share
Tweet
Share
Forward
Email Marketing Powered by Mailchimp