Copy
Ståträna för en bättre hälsa | Långtidsterapi varje natt hela året | Byte av ventil | Semestertider
Se nyhetsbrevet i din webbläsare
Arkivlista över tidigare nyhetsbrev
Nyhetsbrev juni 2014


Ståträna för en bättre hälsa

Att ståträna är nödvändigt och hjälper till att hålla benen starka genom att minska urkalkning av skelettet och hjälper bl.a till att minska risken för sittsår, eftersom sittbensknölar och svanskota avlastas.

Det revolutionerande med EasyStand Bantam Medium är att du på ett enkelt och smidigt sätt kan gå från sittande position till stående och tilta hela hjälpmedlet till den vinkel som önskas, oavsett position.

Klicka här för mer information om Bantam Medium


Långtidsterapi varje natt hela året

Symmetrisleep är en mycket populär supportutrustning för natten. Den ger ett bra stöd under hela natten, då kroppen är som mest avslappnad och mottagligför förändring. Det är ett beprövat system för positionering som passar både barn och vuxna. Bra positionering under natten ger bl.a. en bättre sömn.

Symmetrisleep ger människor med nedsatt rörelseförmåga möjlighet att lära sig att ligga rakt. Terapeuter kan konstatera att man kan förhindra felställningar av kroppsformen och även korrigera redan etablerade problem när Symmetrisleep används som en del av ett 24 timmars posturalt behandlingsprogram. Systemet möjliggör en mjukt progressiv metod vid komplexa problem. Tillbehören kan införas successivt under dagen och natten allt eftersom toleransen byggs upp.

Klicka här för mer information om Symmetrisleep

Byte av ventil

Efter önskemål från er kunder byter vi till standardventilen på Solo, Zoid och Evolution. Ventilen är mer användarvänlig och förenklar inställningen på din Varilitedyna.  

Förändringen beräknas vara helt genomförd 1/11 2014.

Klicka här för mer information om Varilite

Semestertider

Nu är sommaren här igen och vi ser fram emot sol, bad och skön avkoppling.
Vi har semesterstängt vecka 29. Övriga veckor kommer vi hålla öppet som vanligt, men med mindre bemanning, vilket kan innebära något förlängd leveranstid.

Produktion av individuella sitsar/specialanpassningar har semesterstängt vecka 29–30.

Hinner vi inte svara i telefonen; faxa eller skicka e-mail till oss, så kontaktar vi er så fort som möjligt.

Vi vill samtidigt passa på att önska er en trevlig sommar och skön semester.

Soliga sommarhälsningar
Anatomic SITT AB

Anatomic SITT AB Telefon: 011-161800 Support: 011-161805 Fax: 011-162005 

Anatomic SITT AB Nyhetsbrev skickas ut en gång i månaden. Om man inte längre vill ha nyhetsbrevet kan man avregistrera sig genom att klicka här och fyll sedan i dina uppgifter.
 
Klicka här för att komma till vår hemsida