Copy
Si no veu el mail, faça clic en el següent enllaç:     Veure en la web

Enlace a la versión en castellano

 

Consulta a la militància en relació als acords de govern aconseguits de cara al govern de la Generalitat Valenciana
 
Hui 10 de juny de 18 a 22 hores en la seu de l'Agrupació

 
El PSPV-PSOE consulta hui dilluns a la militància si recolza un acord per a tindre un Govern progressista en la Comunitat Valenciana. Així, el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat aquest passat divendres durant la reunió de la Comissió Executiva Nacional que “el plantejament de la consulta és bastant clar” ja que, tal com ha explicat, “la pregunta que es formularà a la militància socialista és si està d'acord que hi haja un pacte de Govern progressista en la Comunitat Valenciana amb altres forces polítiques progressistes”. En aquest sentit, ha assenyalat que es tracta d'una consulta que “espera que la militància done suport”.
 
“Crec que tots els progressistes valencians estan d'acord que hi haja un Govern de progrés en la Comunitat”, ha expressat el president de la Generalitat al mateix temps que ha assenyalat que espera que “també aquells que no han votat al Partit Socialista estiguen d'acord que és necessari que hi haja un Govern estable”.
 
En aqueix sentit, el dirigent socialista ha valorat l'estabilitat que s'ha produït aquests quatre anys en la Comunitat Valenciana i ha assegurat que ha sigut un element “fonamental en aquesta legislatura”. Així mateix, el secretari general dels socialistes valencians ha recordat que “la Comunitat Valenciana ha canviat de paradigma” i ha explicat que ha sigut precisament “gràcies a l'estabilitat, la concòrdia i a la defensa de la convivència, més enllà de qui vota cada persona en les eleccions” i per tant “això és el que hem de mantindre en la pròxima legislatura”, ha conclòs.
 
Aquesta consulta es realitza d'acord amb el que s'estableix pels Estatuts i Reglaments del PSOE en relació als acords de govern aconseguits de cara al govern de la Generalitat Valenciana.
 

   Dia 10 de juny de 18 a 22 hores en la seu de l'Agrupació

 


 

Consulta a la militancia en relación a los acuerdos de gobierno alcanzados de cara al gobierno de la Generalitat Valenciana
 
Día 10 de junio de 18 a 22 horas en la sede de la Agrupación

 
El PSPV-PSOE consulta hoy lunes a la militancia si respalda un acuerdo para tener un Gobierno progresista en la Comunitat Valenciana. Así, el president de la Generalitat y secretario general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacado este pasado viernes durante la reunión de la Comisión Ejecutiva Nacional que “el planteamiento de la consulta es bastante claro” ya que, tal y como ha explicado,  “la pregunta que se formulará a la militancia socialista es si está de acuerdo en que haya un pacto de Gobierno progresista en la Comunitat Valenciana con otras fuerzas políticas progresistas”. En este sentido, ha señalado que se trata de una consulta que “espera que la militancia apoye”.
 
“Creo que todos los progresistas valencianos están de acuerdo en que haya un Gobierno de progreso en la Comunitat”, ha expresado el president de la Generalitat al tiempo que ha señalado que espera que “también aquellos que no han votado al Partido Socialista estén de acuerdo en que es necesario en que haya un Gobierno estable”.
 
En ese sentido, el dirigente socialista ha valorado la estabilidad que se ha producido estos cuatro años en la Comunitat Valenciana y ha asegurado que ha sido un elemento “fundamental en esta legislatura”. Asimismo, el secretario general de los socialistas valencianos ha recordado que “la Comunitat Valenciana ha cambiado de paradigma” y ha explicado que ha sido precisamente “gracias a la estabilidad, la concordia y a la defensa de la convivencia, más allá de a quién vota cada persona en las elecciones” y por tanto “eso es lo que debemos mantener en la próxima legislatura”, ha concluido.
 
Esta consulta se realiza de acuerdo con lo establecido por los Estatutos y Reglamentos del PSOE en relación a los acuerdos de gobierno alcanzados de cara al gobierno de la Generalitat Valenciana.
 
   Día 10 de junio de 18 a 22 horas en la sede de la Agrupación

Copyright © Socialistes Valencians PSPV-PSOE 2019 PSPV-PSOE
La nostra adreça:
PSPV-PSOE
Avda. de l'Oest, 48-4a
València, Valencia 46001
Spain

Add us to your address book