Copy
logobalk.jpg

Nieuwsbrief A&O fonds Gemeenten

Lancering Allesuitjezelf.nl

Het is zover: de lancering van Allesuitjezelf.nl (dit was voorheen Meesterinjewerk.nl). Dé website voor medewerkers van gemeenten die alles uit zichzelf willen halen: persoonlijk, uit hun vak of uit hun loopbaan. Op de site staan onder andere e-learnings, cursussen, een arbeidsmarktscan, er zijn e-coaches en er is alles over solliciteren te vinden. Medewerkers kunnen gratis een account aanmaken en alles op de website blijft privé. Neem snel een kijkje op Allesuitjezelf.nl!

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Naar de website Allesuitjezelf.nl

Terugblik slotbijeenkomst De Veranderende Gemeente

Voor iedereen die werkt aan verandering binnen gemeenten organiseerden we op afgelopen maandag de slotpresentatie van het leer- en onderzoekstraject De Veranderende Gemeente, geleid door prof. dr. Thijs Homan. De bijeenkomst in een notendop? Een volle zaal, enthousiast publiek, goede discussies en groepsgesprekken en een indrukwekkende presentatie! Naast meer informatie over het boek, vind je ook op onze website de extra publicaties en een impressie van de dag in foto’s.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Naar de pagina De Veranderende Gemeente

Nieuw! De Arbeidsmarktversneller: Hoe gaan we de krappe arbeidsmarkt te lijf?

Feiten en cijfers over de arbeidsmarkt vullen dagelijks je mailbox en tijdlijn. Maar welke informatie is voor jou van belang en hoe kan die informatie jou helpen? In nieuwe, thematische bijeenkomsten maken we je wegwijs in actuele arbeidsmarktvraagstukken: de Arbeidsmarktversneller. We geven inzicht en vertalen dat naar jouw praktijk. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 14 mei en staat in het teken van de krappe arbeidsmarkt en het werven van goed personeel. Geïnteresseerd? HR en P&O-medewerkers kunnen zich via onderstaande button inschrijven en meer over het programma lezen.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Schrijf je in!

Verdiepingssessies Transformatie Burgerzaken

A&O fonds Gemeenten organiseert samen met de NVVB verdiepingssessies. Doelstelling van beide sessies is om kennis en het handelingsrepertoire bij leidinggevenden te vergroten om de transformatie Burgerzaken komende jaren vorm te geven.

‘Leidinggeven aan mobiliteit en inzetbaarheid’ op 8 april zoomt in op het wendbaar krijgen van medewerkers die niet mee kunnen of willen met de transformatie bij burgerzaken.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Klik voor meer info of meld je aan


‘Leidinggeven aan professionalisering’ op 11 april biedt jou als leidinggevende handvatten voor het maken van bijvoorbeeld een professionaliseringsplan voor je team, maar geeft ook tips en tools voor het vergroten van bewustwording bij medewerkers en het leidinggeven aan zelfsturende teams.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Klik voor meer info of meld je aan

Seminar Innovatiekracht

Met de huidige maatschappelijke uitdagingen op het terrein van mobiliteit, veiligheid, klimaat en zorgverlening hebben we als gemeenschap meer dan ooit behoefte aan innovatie. Voor veel overheidsorganisaties is innovatie echter geen kernactiviteit, dus hoe kunnen we als overheid onze innovatiekracht versterken? En welke rol kun je als innovatiemanager hierbij vervullen? In samenwerking met de gemeente Utrecht en Verhaert organiseren we op 18 april de seminar Innovatiekracht. Hier presenteren we de gezamenlijke innovatie publicatie “Bouwen aan morgen”.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Klik voor meer info en meld je aan

Download de brochure Burgerzaken in Beweging

Wat betekenen ontwikkelingen zoals digitalisering en veranderende wet- en regelgeving voor het werk bij Burgerzaken? En hoe weet je als gemeentesecretaris of manager of er in jouw gemeente voldoende aandacht is voor deze veranderingen? Samen met de Nederlandse Vereniging Voor Burgerzaken (NVVB) helpen we je om deze vragen te beantwoorden middels de brochure Burgerzaken in Beweging.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Download de brochure
  Linkedin Facebook Youtube Twitter  
footerbeeld.jpg