Copy
logobalk.jpg

Nieuwsbrief A&O fonds Gemeenten

Meer plezier in je werk!

Waar haal jij jouw werkplezier uit, op zo’n drukke dag bij de gemeente? Fijne collega's? Mindfulness? Hoe hou jij de balans tussen wat de organisatie van je vraagt en wat jij nodig hebt als medewerker en als mens? Kom naar het werkatelier ‘Werkplezier in het sociaal domein’, volg interessante workshops en deel je tips en trucs met collega’s uit het werkveld.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Aanmelden Werkatelier 'Werkplezier'

De Summerschool gaat weer dicht!

Ook dit jaar was de A&O Summerschool weer open voor medewerkers van gemeenten. Naast een groot aanbod van online trainingen waren er fysieke Summerschooldagen in Rotterdam, Eindhoven, Zwolle en Amsterdam. Deelnemers beoordeelden deze dagen gemiddeld met een 8! Wil je nog even terugblikken? Dat kan! Klik op de Terugblik button en bekijk presentaties, aftermovies en foto’s. Wil je nog (meer) online trainingen (blijven) volgen, ga dan naar Allesuitjezelf.nl!

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Terugblik Summerschool 2019

Hartelijk bedankt jonge ambtenaren!

De eerste Jong@Gemeenten resultaten via Motivaction International en Youngworks zijn binnen. En wat zijn we onder de indruk van de geweldige respons! Maar liefst 1.944 jonge ambtenaren hebben de enquête ingevuld! Ook namens FUTUR willen we jullie hartelijk bedanken voor het massaal gehoor geven aan onze oproep om de vragenlijst in te vullen. Ook zo benieuwd naar de uitkomsten? We houden je op de hoogte, dit najaar delen we de resultaten met jullie op onze website.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Waarom Jong@Gemeenten

Van A&O on Tour tot Podcast serie ‘De Rode Draad’

Via podcast mooie innovatieve projecten delen met de sector én die daardoor verder brengen. Dat doen we door met de A&O on tour mooie verhalen over innovatieve projecten op te halen tijdens rondetafelgesprekken bij gemeenten. We delen deze mooie verhalen via de podcast serie ‘De Rode Draad’. Bekijk de video van onze eerste A&O on Tour. Inmiddels staan de eerste podcasts live.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Beluister Podcast serie 'De Rode Draad'

Nóg beter samenwerken in het sociaal domein

Maatwerk vraagt om samenwerking. Er zijn alleen zoveel partijen, dat professionals ook niet altijd weten wie ze moeten hebben voor het probleem van de inwoner. Laat staan dat het ze snel lukt de juiste partijen bij elkaar aan tafel te krijgen. Of dat nou intern of extern is. Samenwerking verloopt makkelijker als je elkaar kent en vertrouwt. Maar hoe doe je dat dan in de praktijk? Met inspirerende workshops en plenaire programma’s gaan we jullie op praktische wijze uitdagen om het samenwerken in de praktijk direct de volgende dag toe te passen.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Aanmelden Werkatelier 'Samenwerken'

Webinar Arbeidsmarktscan gemist?

Heb jij de webinar over de arbeidsmarktscan gemist? Geen probleem want deze vind je nu op onze website. In de webinar wordt uitgelegd hoe je als gemeentelijke loopbaanprofessional de Arbeidsmarktscan op allesuitjezelf.nl aan medewerkers terug kunt koppelen. Ook vertellen we hoe je de meeste informatie uit de scan kunt halen en daarmee de medewerkers nog meer inzicht kunt geven in hun waarde op de arbeidsmarkt; zowel voor hun gemeente(lijke) organisatie, als op de markt. 

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Volg de Arbeidsmarktscan Webinar

Nieuwsbrief nummer 14

Vanwege de zomervakantie verschijnt de A&O Nieuwsbrief weer op donderdag 15 augustus! Kun je niet zo lang zonder? Neem dan een kijkje in ons nieuwsbriefarchief!

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg A&O Nieuwsbriefarchief
  Linkedin Facebook Youtube Twitter  
footerbeeld.jpg