Copy
logobalk.jpg

Nieuwsbrief A&O fonds Gemeenten

Primeur! A&O on tour tijdens Innovatiedag

Deze eerste A&O on tour vindt plaats op donderdag 13 juni, omdat we innovatieve projecten graag delen met de sector én verder brengen. Op één dag bezoeken we 3 gemeenten: Dokkum (Nordeast-Fryslân), de BUCH (Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo) en Haarlem. In elke gemeente organiseren we een inspirerend rondetafelgesprek met publiek over zelfsturing. De projectleiders en andere betrokkenen worden geïnterviewd over het project. De interviews delen we later via video en podcast (o.a. via deze nieuwsbrief en social media).

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Wil je er bij zijn? Klik hier

Save the date en meld je nu aan voor de A&O Summerschool 2019!

Haal alles uit jezelf deze zomer tijdens onze Summerschool. Op de volgende dagen ben jij van harte welkom!

Maak uit het programma een keuze die precies past bij jouw leerbehoefte. Creatiever werken en denken? Beter leren samenwerken met externe partijen? Goede gesprekken voeren met je inwoners en echt leren horen wat hun vraag is? Of wil je juist meer lef hebben? En beter leren omgaan met jouw eigen grenzen? Het komt allemaal aan de orde. Het uitgebreide programma biedt jou frisse energie en nieuwe technieken die je direct kunt toepassen in jouw eigen werk! We maken er een inspirerende maar vooral leerzame dag van.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Summerschool overzicht en aanmelden

Een eigen gemeentelijke startpagina van allesuitjezelf.nl!

Heb jij al een account op allesuitjezelf.nl? Als P&O-er, kun jij deze site ook intern inzetten voor medewerkers die aan de slag willen met hun vak en loopbaan. A&O fonds Gemeenten maakt het mogelijk, een speciale startpagina te maken, die jij intern kunt communiceren op bijvoorbeeld je intranet. Plaats hierop een interview met een collega of de tests die jij het belangrijkste vindt of download de toolkit en maak gebruik van een standaard banner op jouw intranet! Nieuwsgierig? Stuur een e-mail of bekijk de mogelijkheden op allesuitjezelf.nl.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Allesuitjezelf.nl

Werkatelier Omgevingswet voor leidinggevenden

De invoeringsdatum van de Omgevingswet komt steeds dichterbij, dus de druk wordt hoger. Maar wat betekent de invoering van die wet nou? Wat wordt er dan anders? In een intensieve workshop van een halve dag nemen we je mee langs de belangrijkste punten van de omgevingswet, hoe vandaag en morgen aan elkaar zijn verbonden, wat de veranderingen betekenen voor jouw medewerkers en hoe jij daar mee om kan gaan. Het eerstvolgende werkatelier staat gepland op 5 juni op een locatie in Assen. De komende maanden kun je deelnemen op diverse locaties in het hele land.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Meer informatie en aanmelden

Aangepaste BRUIS toolkit

De BRUIS toolkit is aangepast naar de nieuwe huisstijl van A&O fonds Gemeenten! Wil jij medewerkers op een laagdrempelige manier bewust maken van het belang van vitaliteit? De campagne BRUIS geeft jou hiervoor de handvatten! Download de toolkit met alle middelen, zoals top 5 kaarten, posters, video teasers die je kunt gebruiken om het thema vitaliteit bij jouw gemeente op de kaart te zetten! De materialen zijn meteen klaar voor gebruik en je kunt ze eventueel matchen met de huisstijl van jouw gemeente!

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Direct aan de slag met de toolkit

Training: Met de GIR aan de slag!

Het GIR is dé gemeentelijke tool voor het registreren van agressie- en geweldsincidenten. Op maandag 27 mei 2019 organiseert het A&O fonds Gemeenten een training die bedoeld is voor nieuwe GIR-gebruikers, gebruikers die van test- naar implementatiefase willen en gebruikers die geïnteresseerd zijn in de module (bijna)ongevallen, de nieuwe modules integriteit en ongewenst gedrag. Er wordt aandacht besteed aan de inrichting en werking van alle modules in het GIR, te weten: de agressiemodule, de module ongevallen, de nieuwe modules integriteit en ongewenst gedrag tussen collega’s.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Meld je aan voor de training van 27 mei

Jouw Toekomst is Nu: nog een paar plaatsen beschikbaar!

De wereld verandert, je werk verandert. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat jij de regie over jouw loopbaan neemt én houdt. Jouw Toekomst is Nu helpt je hierbij. Donderdag 23 mei starten we in Limburg. Later dit jaar ook in Gelderland op 26 september en in Noord-Brabant op 24 oktober. Je krijgt een kijkje in de keuken van andere organisaties en we hebben een inspirerend programma samengesteld met o.a. Jaap Bressers, originele en verrassende experiences en als afsluiting neemt Jasper van Luit van Magic in Business je mee op een reis van droom naar daad. Wil je er bij zijn?

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Klik hier voor de laatst beschikbare plaatsen

Save the Date!

De Meester in je Werk Week keert ook in 2019 terug! Zet deze data alvast in de agenda: maandag 11 tot en met vrijdag 15 november.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Ga naar de MIJWW site
  Linkedin Facebook Youtube Twitter  
footerbeeld.jpg