Copy
logobalk.jpg

Nieuwsbrief A&O fonds Gemeenten

Avondcollege voor Raadsleden

A&O fonds Gemeenten organiseert opnieuw het A&O Avondcollege voor Raadsleden. Hierbij geven we het woord aan raadsleden met veel ervaring; zij weten als geen ander hoe de praktijk werkt en hebben details die alleen zij kunnen weten. Daarnaast koppelen we de praktijk aan de actuele thema’s die bij jouw gemeente spelen: zoals o.a. het Sociaal Domein en Gemeenschappelijke Regelingen/Samenwerkingen. Alle raadsleden zijn welkom op de Avondcollege op 29 mei om meer te weten te komen wat er op de thema’s speelt en wat jouw rol hierbinnen is.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Lees meer en meld je aan

Nieuwe SubsidieWegwijzers: vers van de pers

Alles wat je moet weten over het aanvragen van een subsidie bij A&O fonds Gemeenten overzichtelijk op een rij. Voor zowel de Innovatieve projectenregeling als de Impulsregeling hebben we twee pakkende brochures ontwikkeld.
De brochures kun je downloaden op onze website. Wil je liever een gedrukt exemplaar? Stuur een mailtje naar subsidies@aeno.nl o.v.v. je adresgegevens en welke brochure(s) je graag ontvangt.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Download de Subsidiewegwijzers

Werkatelier Omgevingswet voor Leidinggevenden

Om leidinggevenden te ondersteunen bij de verandering die de Omgevingswet vraagt, bieden A&O fonds Gemeenten en A&O fonds Waterschappen een unieke mogelijkheid om in één ochtend kennis, inzicht en gereedschap hiervoor te krijgen. In de intensieve workshop op 8 mei in Utrecht wordt men in een vogelvlucht meegenomen langs de belangrijkste punten van de omgevingswet, wat de veranderingen betekenen voor hun medewerkers en hoe zij hier zelf mee aan de slag kunnen gaan.

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Schrijf je in voor deze workshop

Enorme respons op Jong@Gemeenten

'Laat van je horen!’, vroegen we de jonge ambtenaren. Want wie kan beter vertellen wat de jonge ambtenaar motiveert en hoe ze het liefst aan hun ontwikkeling werken, dan de jonge ambtenaar zelf. Gezien de hoeveelheid reacties, dragen velen van hen graag hun steentje bij aan Jong@Gemeenten: het definitieve jongerenonderzoek van FUTUR en A&O fonds Gemeenten. Voor de eerste fase met interviews hebben we inmiddels voldoende aanmeldingen, al kunnen we zeker nog jongeren met een MBO achtergrond gebruiken. In juni komen we graag bij jullie terug met de grote enquête onder jonge ambtenaren die bij de gemeente werken óf hebben gewerkt. Wordt vervolgd!

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Meer over het jongerenonderzoek

Meester in je Werk Week data bekend!

Na het succes van vorig jaar, waarbij ruim 200 gemeenten deelnamen aan de Meester in je Werk Week, organiseert A&O fonds Gemeenten ook in 2019 deze landelijke actieweek over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. De Meester in je Werk Week zal dit jaar plaatsvinden van 11 tot en met 15 november. In deze week worden in het hele land tal van activiteiten georganiseerd, waarbij we de gemeenten ondersteunen door het aanbieden van workshops, trainingen en activiteiten. Wil je alvast meer weten over de Meester in je Werk Week 2019 of heb je vragen, mail dan naar meesterinjewerkweek@aeno.nl, we helpen je graag!

ce0ae6f5-1621-45db-a682-bd479a9b48b4.jpg Bekijk de 2018 MIJWW compilatie 
  Linkedin Facebook Youtube Twitter  
footerbeeld.jpg