Copy
Nieuwsbericht voor docenten
februari 2020
  

Het nieuwe BRES Spelenboek is helemaal van deze tijd!

 Naast de vertrouwde, rijk geïllustreerde, beweeg- en speelactiviteiten rondom diverse thema’s, bevat het nieuwe BRES spelenboek ook de (opleidings)inhoud van verschillende interventies, gericht op verschillende leeftijdsgroepen.
Voor de interventies Natuursprong, Beweegkriebels (0-6 jr), Beweegplezier (6-12 jr) en Beweegpret (ouderen) hoeven studenten niet langer cursusmappen aan te schaffen. De inhoud van deze interventies zijn in aparte hoofdstukken opgenomen in het nieuwe BRES spelenboek. Helemaal klaar voor opleidingen en keuzedelen!
 

Spelen en bewegen geeft veel plezier en nieuwe energie. Het BRES Spelenboek is een succesvol boek waarin tientallen jaren beweeg- en spelervaring is samengebracht. Je vindt in dit boek volop inspiratie voor allerlei speelse beweegactiviteiten. 
Deze volledig herziene editie is aangepast aan de huidige tijd en uitgebreid met vele nieuwe spelvormen voor diverse leeftijdsgroepen. In de rijke verzameling van kleine spelen, teamspelen, buitenspelen en opdrachten vind je altijd wat leuks.
De gebruikte materialen zijn eenvoudig en bijna altijd te verkrijgen. Of je nu een leuk spel zoekt voor thuis, binnen het onderwijs, een vereniging, een kinderdagverblijf, een woonzorginstelling of waar dan ook, je vindt het in dit boek. 
Laat je inspireren en maak plezier!


 
Prijs: € 39,99 (incl. BTW). De eerste 100 bestellingen via Huis voor Beweging ontvangen een gratis kaartendoosje Kinderen en Ouders samen actief. Je kunt het boek bestellen door een mail te sturen naar: info@huisvoorbeweging.nl

                                          
Dit nieuwsbericht wordt je toegezonden als relatie van Huis voor Beweging.
Heb je vragen naar aanleiding van nieuwsbericht, neem dan contact met ons op via deze link
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Website Website
Email Email
Is deze mail doorgestuurd? Meld je hier aan voor onze Energiebrief en Nieuwsberichten.

Afmelden Energiebrief en Nieuwsberichten

Huis voor Beweging
Papendallaan 60, 6816 VD  Arnhem
info@huisvoorbeweging.nl

Copyright © 2020, Huis voor Beweging, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Huis voor Beweging · Floralaan 11 · Elst, Gelderland 6661 LL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp