Copy
Lancering beterbomen.nl
View this email in your browser
Geachte <<First Name>> <<Last Name>>,
Beterebomen.nl is dé nieuwe site over bomen, ziekten en inspiratie voor de toepassing van bomen in de buitenruimte. Ziekten en plagen leiden steeds vaker tot grootschalige aantasting van hele boomstructuren. Voor de toepassing van bomen is het daarom van belang om in te zetten op diversiteit. Beterebomen.nl is de nieuwe online platform vol advies over de risico’s van ziekten en plagen en alternatieven voor de keuze van boomsoorten. 

Beterebomen.nl is een initiatief van landschaps- en ontwerpbureau Burobol, beleidsadviesbureau Prohold en kennisatelier voor boom en bodem Terra Nostra. De initiatiefnemers hebben hun kennis gebundeld en een toegankelijk platform gemaakt om te zoeken naar bomen, ziektes en inspiratie voor het ontwerp en beheer van een gezond bomenbestand. Via Alerts blijft u op de hoogte van actuele ziekten of aantastingen die in het land actief zijn.

Neem meteen een kijkje op de 
website en laat je informeren en inspireren. Door eenvoudige kenmerken in de zoekfunctie in te voeren kunt u de gewenste bomen en ziekten binnen de site vinden. Gebruik de bomenselector om boomsoorten op eigenschappen te selecteren.
Inspireer mij!
Ga naar de bomenslector
Schrijf mij in voor Alerts

Burobol, Prohold en Terra Nostra danken de klankbordgroep voor hun kritische bijdrage aan de totstandkoming van beterebomen.nl
 

                      

Copyright © 2015 Betere Bomen


hier afmelden    pas uw voorkeuren aan

Email Marketing Powered by Mailchimp