IPMA legt de lat voor het PMO vakgebied

 

Spring jij er overheen in 2016?

Goed nieuws was er vorig jaar voor alle PMO-ers toen IPMA aankondigde dat vanaf oktober IPMA Certificering zou starten met het afnemen van IPMA PMO Examens. Hiermee zet IPMA het PMO vakgebied nadrukkelijk op de kaart. Door een aantal PMO-deskundigen zijn eindtermen vastgesteld die duidelijk aangeven wat nodig is voor het succesvol behalen van het IPMA PMO certificaat. Een goede ontwikkeling die bijdraagt aan het PMO vakgebied en de verdere professionalisering van de PMO’er.


Een goede voorbereiding bij Cerios en PMO Institute

PMO Institute en Cerios hebben vorig jaar de spits afgebeten met een training, op basis waarvan een aantal professionals inmiddels hun felbegeerde IPMA PMO certificaat hebben behaald. De vier dagen durende training van PMO Institute en Cerios is gebaseerd op een jarenlange ervaring in het verzorgen van IPMA trainingen. De feedback op de eerste trainingen was dan ook positief en de slagingsscore maximaal.

  • De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik vond het leerzamer, intensiever en ook leuker dan verwacht.
  • Ik ben echt heel enthousiast over de manier waarop de training werd ingevuld, geen saaie powerpoint presentaties, maar echt actief en dynamisch aan het werk met elkaar, veel praktische oefeningen, waar je wat mee kunt. De dagen vlogen voorbij.
  • Eén van de betere trainers die ik ooit heb gehad. Hij heeft veel kennis van het vak, veel ervaring als trainer en voelt de groep goed aan.
  • Fantastische methode – geen beamer, enkel gebruik van flipchart en post-its maak ik tegenwoordig niet vaak meer mee. Op die manier blijft de leerstof ‘beter hangen’ heb ik gemerkt.

 
 

Grijp je kans en schrijf je in voor de opleiding

Wil jij je onderscheiden als PMO’er, schrijf je dan in en ga voor de IPMA PMO certificering. Voor meer informatie over de training en om je aan te melden kun je terecht op Opleiding IPMA PMO. Doe net als de cursisten die je voorgingen en regel in 2016 je certificering.

In-company ook mogelijk

Wanneer meerdere collega’s tegelijk voor IPMA PMO certificering gaan dan kan PMO Institute ook de In-company variant van de training aanbieden.
 
Meer over In-company »
Of bekijk het totale cursusaanbod van PMO Institute.

Heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met Erik de Kooter, via telefoonnummer 06 – 371 73 813.
Copyright © 2016 PMO Institute, All rights reserved.

PMO Institute
Julianalaan 55
3761DC, Soest
Nederland

M info@pmoinstitute.com
T +31 6 371 73 813
Twitter
LinkedIn
meld mij af voor de nieuwsbrief  

Email Marketing Powered by Mailchimp